Νέο τηλεοπτικό ρόλο αναλαμβάνει η Ανθή Σαλαγκούδη. Η δημοσιογράφος, που την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν ήταν παρουσιάστρια της εκπομπής «Κουβέντα να γίνεται» τα Σαββατοκύριακα στο Action 24, μετακομίζει σε άλλο τηλεοπτικό πόστο, παραμένοντας ωστόσο στην ενημέρωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου η Ανθή Σαλαγκούδη αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Attica TV τα Σαββατοκύριακα.

Πρόκειται για τον «αδελφό» τηλεοπτικό σταθμό του Action 24, καθώς -ως γνωστόν- ανήκει και αυτός στο επιχειρηματικό τρίδυμο Δημήτρη Μπάκου - Γιάννη Καϋμενάκη – Αλέξανδρου Εξάρχου. Ήδη η δημοσιογράφος βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού και έχει ξεκινήσει τα σχετικά δοκιμαστικά, τα οποία και άφησαν απόλυτα ικανοποιημένα τα στελέχη του ενημερωτικού τομέα του Attica. Είναι η πρώτη φορά που η Ανθή Σαλαγκούδη θα βρεθεί στην παρουσίαση δελτίου ειδήσεων, παρά το γεγονός ότι σχετική πρόταση της είχε γίνει και στο παρελθόν.

Νωρίτερα, στο τέλος της φετινής τηλεοπτικής περιόδου, η δημοσιογράφος είχε δεχτεί πρόταση και από άλλον τηλεοπτικό σταθμό, συγκεκριμένα από infotainment εκπομπή, προκειμένου να αναλάβει το κομμάτι της ενημέρωσης, ωστόσο επέλεξε τελικά την πρόταση του Attica ΤV. Η δημοσιογράφος ανέβασε σε ιστορία της στο λογαριασμό της στο Instagram πλάνα από το νέο της τηλεοπτικό βήμα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τι ακριβώς θα κάνει. Θα βρίσκεται, λοιπόν, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Attica κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ στις 21.00.

Του Αλέξη Μίχα