H Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για την ταμπέλα του παιδιού-θαύματος, την πολυτέλεια να λέει όχι σε προτάσεις, αλλά και το διαζύγιό της.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε για την ταμπέλα «παιδί-θαύμα» που της είχε δοθεί για πολλά χρόνια, λέγοντας πως είναι κατάρα.

«Θα είχα μία πιο ομαλή πορεία καλλιτεχνική γιατί αυτή η ταμπέλα δεν με ωφέλησε. Δεν έχω αλλάξει πάρα πολύ εμφανισιακά και αναγκαζόμουν να λέω ότι είμαι μεγαλύτερη για να με παίρνουν στα σοβαρά».

Όπως λέει, ήταν δύσκολο παιδί για τους γονείς που είχε

«Ήμουν συνέχεια σε κίνηση, ενθουσιώδης, ζωηρή και αγοροκόριτσο. Είμαι χαρούμενη και ευτυχισμένη, αλλά υπάρχουν και αγωνίες με τα παιδικά και σκέψεις που με αγχώνουν».

Η Άριελ Κωνσταντινίδη αναφέρει πως μία ωραία πρόταση για έναν ρόλο στην τηλεόραση ή στο θέατρο θα με έκανε να νιώσω παιδικό ενθουσιασμό και έναν έρωτα παράφορο.

«Έχω την πολυτέλεια να λέω όχι σε επαγγελματικές προτάσεις. Παλιά φοβόμουν ότι δεν θα έβρισκα ξανά δουλειά. Στο παρελθόν θεωρούσα πως η αξία μου και η υπόστασή μου υπήρχαν μόνο όταν δούλευα συνέχεια και αυτό δεν το άντεχα. Το 2008 έγινε ένα μπαμ και σταμάτησα τη δουλειά γιατί έπρεπε να βρω την Άριελ».

Σε σχέση με το διαζύγιό της είπε:

«Μετά το διαζύγιο πολλές φορές τα παιδιά μου με ρωτούσαν "αγαπάς τον μπαμπά;"».