Σε μία αποκάλυψη στο Fay’ s time προχώρησε ο Άγγελος Γεωργουδάκης, ο οποίος αποχώρησε πρόωρα από το Survivor, εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε στη θάλασσα.

Η συζήτηση κατέληξε στον πανηγυρισμό του Άγγελου, ο οποίος σχολιάστηκε ότι μοιάζει πολύ με αυτόν του Τάκη Καραγκούνια.

«Για εμένα είναι κάτι ιερό και συμβολικό αυτό, είναι από την ταινία του Μονομάχου», είπε, ο ο Άγγελος Γεωργουδάκης χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το ποια ήταν η σχέση το με τον Τάκη Καραγκούνια, απάντησε: «Πολλοί μου είπαν ότι το τοξικό κοράλλι ενδεχομένως να ήταν τοξικό επειδή το είχε ακουμπήσει ο Τάκης. Αυτά άκουγα όταν βγήκα. Με τον Τάκη όντως υπάρχει ένα παρελθόν, εγώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με όλον τον πόλεμο που δέχτηκα, γιατί δέχτηκα πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο. Όχι αυτά που είδατε εσείς. Με πολέμησε πάρα πολύ για να μην μπω στο παιχνίδι και προσπάθησε να με διαβάλλει και στην ίδια την παραγωγή.
Μου είχε πει ότι δεν του άρεσε ότι δεν του το είπα ότι θέλω να μπω στο Survivor και παρόλα αυτά, αυτή ήταν δικιά μου απόφαση γιατί πίστευα ότι μπορεί να θέλει να με βοηθήσει, αλλά εγώ ήθελα να το πετύχω με το σπαθί μου. Αυτό ενδεχομένως τον πείραξε. Δεν ξέρω τι πίστευε. Η σχέση μας έχει τελειώσει εδώ και δύο χρόνια, μου είχε κάνει πυγμαχία».

«Με συκοφαντίες και ψεύδη προσπάθησε να με διαβάλλει και στη παραγωγή. Μου είπε ότι δεν γίνεται να πάρουν δύο από το Αίγιο και ντρέπομαι να πω και τι είπε. Μου τα είπε ο ίδιος. Ότι θα σε πολεμήσω και θα πάρω την παραγωγή και θα λέω αυτά, και θα βγαίνω και θα λέω άλλα και του λέω κάνε ό,τι σε φωτίσει ο Θεός. Ήθελε να μπει εκείνος και μου είπε ότι είπα ότι είμαι μαθητής του, που εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο, είπα την αλήθεια ότι μου είχε κάνει πυγμαχία στο παρελθόν, όταν με ρώτησαν από πού τον ξέρω. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “δεν κατάλαβες φιλαράκι, εδώ παίζονται λεφτά, έπρεπε να πεις ψέματα ότι δεν με ξέρεις”», συνέχισε οο Άγγελος Γεωργουδάκης.

«Παρόλα αυτά μου έστειλε κάποια μηνύματα λίγο πριν πετάξω που έδειχναν ότι μετάνιωνε. Τον συγχώρεσα. Και φτάνω στη Μαδρίτη και στο πρώτο τηλεφώνημα μου έλεγαν ότι έχει γίνει σάλος στην Ελλάδα γιατί βγήκε ο Τάκης και σε συκοφαντεί σε όλα τα κανάλια και καλύτερα να μη δεις τι έχει πει. Με στεναχώρησε και δεν είχε και λόγο. Αισθάνθηκα ότι ήθελε να βγει στον φακό και να πατήσει πάνω μου», τόνισε μεταξύ άλλων, ο ο Άγγελος Γεωργουδάκης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz9uwce7cwfl)