Στην παρέα του Super Κατερίνα φιλοξενήθηκε ο Τάκης Καραγκούνιας το πρωί της Τρίτης 9/1. Ο πρώην παίκτης του Survivor έκανε τα δικά του σχόλια με αφορμή την πρεμιέρα του reality επιβίωσης και τους πρώτους αγώνες στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου.


Αφού έκανε την κριτική του για την Κατερίνα Δαλάκα και την τέταρτη συμμετοχή της στο Survivor, ο Τάκης Καραγκούνιας έστρεψε τα βέλη του κατά του Άγγελου Γεωργουδάκη, του 21χρονου παίκτη των Μαχητών.

«Λοιπόν να ξεκαθαρίσω κάτι για τον Άγγελο, τον συντοπίτη μου. Τον ξέρω εδώ και πέντε χρόνια, που του έκανα κάποια personal πυγμαχίας. Δεν είναι πυγμάχος, δεν έχει αγωνιστεί», ανέφερε αρχικά ο 50χρονος πρώην μισθοφόρος και πρώην SurvivorΤάκης Καραγκούνιας.

«Επειδή ο Άγγελος με είπε μέντορά του, με πίκρανε, γιατί δεν είμαι μέντοράς του. Αν ήμουν μέντοράς του, θα με είχε ενημερώσει ότι έχει δηλώσει συμμετοχή. Εγώ το έμαθα λίγες ημέρες πριν φύγει», σημειώνει αμέσως μετά ο Τάκης Καραγκούνιας για τον νέο παίκτη του Survivor.

«Με έχει πικράνει αλλά το έχω ξεπεράσει. Δεν είναι βατραχάνθρωπος, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Προσπάθησε να ολοκληρώσει την εκπαίδευση στους καταδρομείς αλλά εγκατέλειψε στις τρεις εβδομάδες. Δεν την έχει τελειώσει», αποκάλυψε ο Τάκης Καραγκούνιας για τον Άγγελο Γεωργουδάκη.

Ποιος είναι ο Άγγελος Γεωργουδάκης;

Ηλικία: 21 ετών

Ιδιότητα: Αθλητής Πολεμικών Τεχνών Κατάγεται από το Αίγιο και το αθλητικό παρελθόν του είναι πλούσιο και άκρως εντυπωσιακό.

Κατέχει πτυχίο ναυαγοσώστη, έχει ασχοληθεί με την καλλισθενική άσκηση, την πυγμαχία, το krav maga, την ξιφασκία, την τοξοβολία και έχει ασχοληθεί και με τις καταδύσεις. Με την εμπειρία που του έδωσε η κατάταξή του στις Ειδικές Δυνάμεις, ως αμφίβιος καταδρομέας, θεωρεί πως τα παρκούρ του Άγιου Δομίνικου δεν θα τον δυσκολέψουν.

georgoudakis__1_

Ο 21χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών, Άγγελος Γεωργουδάκης έχει κατακτήσει και τον τίτλο «Handsome Ambassador» στα Εθνικά Αντρικά Καλλιστεία του 2022, ενώ η ευαίσθητη πλευρά του βρίσκει διέξοδο… στα πλήκτρα του πιάνο!

georgoudakias__1_