Ανησυχία προκάλεσε η είδηση πως η Ζωζώ Σαπουντζάκη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Η “βασίλισσα της νύχτας” χρειάστηκε να μεταφερθεί το βράδυ της Τρίτης στο “Ερρίκος Ντυνάν”, λόγω της αρκετά χαμηλής πίεσης της, που ανησύχησε το οικείο περιβάλλον της, αλλά και την ίδια.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη χρειάστηκε να μπει για λίγες ώρες στην Εντατική, ωστόσο, πλέον βρίσκεται σε κανονικό θάλαμο κι έχει δίπλα της τους στενούς συνεργάτες της αλλά και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, όπως είπε στο «T-Life» ο στενός συνεργάτη της Χάρης Αργυρός. «Έχουν πραγματοποιηθεί πολλές και εξονυχιστικές εξετάσεις. Δόξα τω Θεώ, βγήκαν όλες πολύ καλές. Δε γνωρίζουμε ακόμη πότε θα πάρει εξιτήριο, γιατί πρέπει να γίνουν και κάποιες επιπλέον εξετάσεις. Η κούραση, η μη σωστή διατροφή και η αφυδάτωση εξασθένησαν τον οργανισμό της και την έφεραν σε αυτό το σημείο.

Διαβάστε σχετικά: Ζωζώ Σαπουντζάκη: Δεν φεύγει στιγμή από δίπλα της ο σύντροφός της – "Είμαστε ένα"

Παίρνει βιταμίνες και τη φαρμακευτική αγωγή που της συνέστησαν οι γιατροί και η υγεία της βελτιώνεται συνεχώς. Ήδη από χθες το βράδυ που την είδα μέχρι σήμερα το πρωί παρουσίασε μεγάλη βελτίωση και απόψε το βράδυ πιστεύω θα είναι ακόμη καλύτερα. Ψυχολογικά είναι πολύ καλά. Όσο έχει δίπλα της εμάς που την αγαπάμε και την προσέχουμε, είναι μια χαρά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο στενός συνεργάτης της Ζωζώς Σαπουντζάκη, Χάρης Αργυρός.

Τι είπε ο σύντροφος της Ζωζώς Σαπουντζάκη

Ο σύντροφος της Ζωζώς Σαπουντζάκη, Πύρρος Αναγνωστόπουλος, μιλώντας για την κατάστασή της είπε ότι ήταν κάτι περαστικό: «Η Ζωζώ είναι καλά. Περαστικό ήταν. Συμβαίνει στον καθένα μας. Με τη Ζωζώ είμαστε 25 χρόνια μαζί, ποια θα μπορούσε να είναι τα συναισθήματά μου; Δεν είναι μόνο η αγάπη που έχουμε, είναι το δέσιμο που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε ένα. Νιώθω πολύ ευχάριστα που με θέλει δίπλα της, είναι ωραία η ζωή μας με τη Ζωζώ».

«Το “Μόνο που σε κοιτώ λιώνω” είναι ένα τραγούδι της που με συγκινεί πολύ. Ό,τι τραγούδι και να μου πει, ό,τι και να κάνει, το απολαμβάνω, και τον εθνικό ύμνο να πει, θα το χαρώ. Μόνο που με κοιτάει η Ζωζώ, γεμίζει από ευχαρίστηση, το πρόσωπό της λάμπει - και η ψυχή της, φαντάζομαι, για να είναι τόσο χαρούμενη» πρόσθεσε με τρυφερά λόγια ο σύντροφός της.

«Η Ζωζώ είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου. Ή Ζωζώ ή Πύρρος, είναι το ίδιο, σαν να έχουμε μια σύνδεση εσωτερική. Είμαστε πάντα μαζί. Ένας άνθρωπος που έχει δεθεί τόσο με κάποιον άλλον, πάντα φροντίζει για το καλό του άλλου. Όταν υπάρχει αγάπη, το μόνο που θες είναι να περνά ο άνθρωπός σου καλά και να τον φροντίζεις» είπε με συγκινητικά λόγια.