Για τον ξυλοδαρμό του 4χρονου στα Μέγαρα, που μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του Παίδων, μίλησε η γιαγιά του άτυχου παιδιού, η οποία αποκάλυψε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο πατριός του τον κακοποίησε.

Διαβάστε σχετικά: Κακοποίηση 4χρονου στα Μέγαρα: Είχε νοσηλευτεί τρεις φορές με εγκαύματα και τραύματα - "Δεν θα ησυχάσω αν δεν σου σκοτώσω ένα παιδί", είπε ο πατριός

«Δεν έδειχνε τίποτα μπροστά, όταν το έπαιρνε βλέπαμε μελανιές στον λαιμό, στα μούτρα, "πού χτύπησε", έλεγα, "το παιδί;", "έπεσε, χτύπησε με τα αδέρφια του στις κούνιες, έλεγαν… ψέματα", ανέφερε η γιαγιά του 4χρονου στην εκπομπή Live News στο MEGA.

"Το έχει ξαναχτυπήσει το παιδί στη Λαμία, είχε ξαναπάει στην εντατική", ανέφερε η γιαγιά του 4χρονου

«Το χτύπαγε αυτός το παιδί. Αυτός το έχει ξαναχτυπήσει στη Λαμία το παιδί, είχε ξαναπάει στην εντατική το παιδί. Το χτύπαγε, δεν ξέρω για ποιον λόγο τώρα, τι έγινε».

Παράλληλα ανέφερε: «Η κόρη μου έλειπε, δεν ήταν εκεί. Δεν την άφηνε να βγει από το σπίτι γιατί την είχε στη Λαμία λένε και δεν την άφηνε την κοπέλα να βγει έξω. Έχει βάλει προστασία ο εισαγγελέας για τα παιδιά και γι’ αυτή και ότι τον ψάχνουν».