Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε ζωντανά το πρωί της Παρασκευής 16/02/2024 στο «Breakfast@Star» μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.


Δείτε ακόμη - Νομοσχέδιο για ομόφυλα ζευγάρια: Στα θεωρεία της Βουλής Γιώργος Καπουτζίδης και Φώτης Σεργουλόπουλος (Εικόνες)


 4146558

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος που βρέθηκε στα έδρανα του Κοινοβουλίου με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του όταν αναφέρθηκε στους γονείς του και τη στήριξή τους.


Δείτε επίσης: Βουλή: Ο Άκης Σκέρτσος άκουσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τον Γιώργο Καπουτζίδη (Εικόνες)


6117100

Χθες ήμουν παγωμένος και σήμερα κλαίω

«Όταν μου έστειλε η Μαίρη Αργυριάδου μήνυμα για να μιλήσουμε, δε μπορούσα να διαβάσω το κινητό γιατί έκλαιγα. Χθες δεν εκδήλωσα καθόλου το συναίσθημά μου, ήμουν παγωμένος, συγκρατημένος και σήμερα κλαίω από το πρωί. Τώρα γελάω που μιλάμε, μετά που θα κλείσουμε, θα είμαι στην προηγούμενη κατάσταση» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

1-giwrgos-kapoytzidhs-instagram

Η δύναμη που παίρνει ένα παιδί από τους γονείς του

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αποκάλυψε με ιδιαίτερη συγκίνηση πως πριν μπει στη Βουλή, κάλεσε τους γονείς του για το καθιερωμένο τυπικό τηλεφώνημα, αλλά και για να τους ενημερώσει ότι δεν θα έχει μαζί του το κινητό τηλέφωνο. «Τους είπα "σας ευχαριστώ που με κάνατε τον άνθρωπο που έγινα και που με μεγαλώσατε έτσι όπως με μεγαλώσατε και σας ευχαριστώ για τη δύναμη που μου δώσατε. Γιατί δεν καταλαβαίνετε πόση δύναμη παίρνει ένα παιδί, όταν νιώθει ότι οι γονείς του είναι υπερήφανοι γι’ αυτό"», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η αγάπη δεν έχει γεννητικά όργανα

«Ονειρεύομαι έναν κόσμο όπου κανένα παιδί δε θα χρειαστεί να κάνει αυτήν την άβολη συζήτηση και κανένας γονιός δε θα ντραπεί γι’ αυτό που είναι το παιδί του. Απλώς να το αφήσει να γίνει ένας καλός άνθρωπος. Δε φαντάζεστε πόση δύναμη δίνουν οι γονείς όταν αγαπάνε κι αποδέχονται τα παιδιά τους. Η αγάπη βγαίνει από την καρδιά και δεν έχει γεννητικά όργανα. Δεν έχει φύλο. Αυτό ήθελα να πω. Συγγνώμη, αλλά τους αγαπάω πολύ για τη δύναμη που μου έδωσαν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: