Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για τις κινήσεις που θέλει να βλέπει από έναν άντρα και για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον Mente Fuerte.

Ανάμεσα σε όσα είπε στο «Happy Day» η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέφερε: «Δεν είμαι ερωτευμένη φέτος, με πετυχαίνεις εντελώς single με όλη την έννοια της λέξης, αλλά το διασκεδάζω.

1-alexandra-panagiwtaroy
Εγώ είμαι της παλιάς σχολής. Μου αρέσουν οι άντρες που διεκδικούν, που προσπαθούν. Δεν μου αρέσει να είναι κυνηγός η γυναίκα. Θέλω να το παίρνει full ο άντρας επάνω του το παιχνίδι. Δεν το προτιμώ μέσα από social media, επειδή ελάχιστες φορές θα ανοίξω τα αιτήματα μηνυμάτων. Προτιμώ το τετ α τετ».


Τέλος, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τόνισε για όσους λένε ότι υπάρχει ειδύλλιο ανάμεσα σε εκείνη και τον τράπερ, ότι δεν υπάρχει τίποτα.


Έχω να δω τον Mente Fuerte πολλούς μήνες

«Είναι τουλάχιστον αστείο. Είχε ακουστεί το καλοκαίρι, μετά υπήρξε κενό και τώρα το ακούω ξανά. Έχω να δω από το καλοκαίρι τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Δεν ξέρω πως προκύπτει. Μήπως απλά κυκλοφορεί στο Κολωνάκι ο συγκεκριμένος άνθρωπος και νομίζουν ότι είναι στο σπίτι μου; Έχω να τον δω πολλούς μήνες και δεν ισχύει σίγουρα», τόνισε τέλος η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου «Ακούγεται ότι φλερτάρει με επιχειρηματία των Νοτίων Προαστίων»