Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Ετεοκλής Παύλου και μίλησε για όλους και για όλα, και το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Fay's Time»

Ο παρουσιαστής του «Breakfast@Star» μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού, σχετικά με τον σχολιασμό που έκανε στον Νίκο Συρίγο, ενώ απάντησε και για την ενόχληση που εξέφρασε η Ελένη Χατζίδου όταν η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της.

1-eteoklhs-pavlou

Έχω τοποθετηθεί στην εκπομπή

«Δεν έχω να απαντήσω κάτι, έχω τοποθετηθεί στην εκπομπή για αυτά τα θέματα, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Στη δική μας εκπομπή δεν έχουμε κάποιο χρώμα, το χρώμα είναι το λευκό και με ότι χρώμα μας αναμείξεις θα βγάλουμε το αντίστοιχο αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.


Δεν καταλαβαίνουμε αν έχουμε στενοχωρήσει κάποιον

«Αυτό που είπε η Ελένη για την Σταματίνα ήταν πάνω στην κουβέντα, δεν ήταν κάτι τρομερό. Πολλές φορές δεν καταλαβαίνουμε αν μπορεί να έχουμε στενοχωρήσει κάποιον, σε γενικές γραμμές πιστεύω ο οποιοσδήποτε κάποια στιγμή θα έλεγε πως αν έχει στενοχωρήσει κάποιον άνθρωπο, θα του ζήταγε συγγνώμη. Η αναφορά αυτή στο συγκεκριμένο περιστατικό ήταν τυχαία και δεν σήμαινε τίποτα παραπάνω. Ακόμα και τότε το θέμα είχε λυθεί πολύ, πολύ γρήγορα», ξεκαθάρισε ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: