Αποκλειστικά στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο Θάνος Τζάνης.

«Αν ο γιος μου ερχόταν και μου έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος, θα του έλεγα ότι κάνει λάθος. Δεν περιμένω όλοι οι άνθρωποι να συμφωνήσουν μαζί μου, έχω τις δικές μου απόψεις», ανέφερε αρχικά ο Θάνος Τζάνης.

1-thanos-tzanhs-tragoydisths

Στέλνω την αγάπη μου στη Ναταλία Γερμανού

«Στέλνω την αγάπη μου», ήταν απάντησή του στη Ναταλία Γερμανού, όταν η παρουσιάστρια και πρώην σύντροφός του τού έστειλε «χαιρετίσματα» από τον αέρα της εκπομπής της για τα σχόλιά του.

Την αγάπη μου και στην Κατερίνα Καινούργιου

Την αγάπη του έλαβε και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μέσα από την εκπομπή της δήλωσε ότι έγινε γνωστός μέσα από τη σχέση του με την Ναταλία Γερμανού.

Ένα παιδί θέλει την μητέρα του και τον πατέρα του

Ο Θάνος Τζάνης θα χαρακτηρίσει τον εαυτό του συντηρητικό, δηλώνοντας πως έχει μεγαλώσει με τις αρχές της θρησκείας, της πατρίδας και της οικογένειας.

«Ένα παιδί για να μεγαλώσει θέλει την μητέρα του και τον πατέρα του. Ένα παιδί, αν το έχεις κοντά σου, θα μεγαλώσει με την δική σου κατεύθυνση», τόνισε ο Θάνος Τζάνης.




Η γυναίκα μου «κρατάει το σπίτι»

«Θα ήθελα να δω τον γιο μου να παντρεύεται και να κάνει οικογένεια. Δεν ασχολούμαι καθόλου με τις δουλειές του σπιτιού. Ευτυχώς η γυναίκα μου «κρατάει το σπίτι». Μου αρέσει να με φροντίζει η γυναίκα μου, να τα βρίσκω έτοιμα», είπε κλείνοντας ο Θάνος Τζάνης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: