Ο Θάνος Καλλίρης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού, τα ευτράπελα που του έχουν συμβεί στη σκηνή αλλά αναφέρθηκε και στις εμμονικές θαυμάστριες.

Για το ξεκίνημα της καριέρας του

«Η αναγνωρισιμότητα ήρθε με την Eurovision εν μία νυκτί. Βίωσα υστερία λόγω της αναγνωρισιμότητας. Είχα ένα απότομο πικ με τους "Bang" στην Eurovision και αργότερα ξεκίνησε η άνοδος με την σόλο καριέρα», είπε αρχικά ο Θάνος Καλλίρης.

Για τα ευτράπελα στη σκηνή αλλά και για τις θαυμάστριές του:

«Μου έχει τύχει να καταπιώ έντομο την ώρα που τραγουδούσα, ήταν μία κόλαση για 5 λεπτά. Έχει τύχει να συνειδητοποιήσω, την ώρα που έβγαινα να τραγουδήσω, ότι φόρεσα το παπούτσι μαζί με μία κατσαρίδα. Είχα εμμονικές θαυμάστριες. Μου χτυπούσαν το κουδούνι, με έπαιρναν τηλέφωνο, είχαμε κυνηγητό και κλάματα», υπογράμμισε ο Θάνος Καλλίρης.

Για την σχέση του με την Ναταλία Γερμανού:

«Η σχέση μου με τη Ναταλία Γερμανού διήρκεσε 5,5 χρόνια και δεν χρειάστηκε να κρυφτούμε ποτέ από παπαράτσι. Ήταν η Ναταλία Γερμανού του ραδιοφώνου, γνωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε και έτσι ήμασταν μαζί, δεν το κρύψαμε ποτέ. Απλά δεν ήταν έτσι τα media, δεν κυνηγούσαν αυτού του είδους την είδηση, το πιο ‘κίτρινο’. Τώρα αναπαράγουμε με πιο χιουμοριστικά γεγονότα την σχέση μας με τη Ναταλία» ανέφερε ο Θάνος Καλλίρης.

Ο κόσμος παρεξηγεί την σχέση μας

«Με τη Ναταλία Γερμανού αγαπιόμαστε και κοιτάμε πίσω γιατί δεν υπάρχει θέμα. Ο κόσμος παρεξηγεί την σχέση μας, σχολιάζει αναρτήσεις και νομίζει ότι κάτι κακό της έκανα», συμπλήρωσε ο Θάνος Καλλίρης.


Είμαι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου

«Μία ματιά δεν είναι φλερτ. Έτσι με γνώρισε η σύντροφός μου και έχει μάθει να το διαχειρίζεται. Είμαι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Δίνω τα πάντα για τα παιδιά μου. Ευτυχώς τα παιδιά μου δεν ακολούθησαν το επάγγελμά μου.

Ετοιμάζω το νέο μου τραγούδι και έχω γράψει το βιβλίο "Δύο μύθοι μία φορά"», επεσήμανε κλείνοντας ο Θάνος Καλλίρης για τη νέα του σύντροφο, την πατρότητα αλλά και το νέα του επαγγελματικά βήματα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: