Κατά του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια δηλώνει ο ηθοποιός, Νίκος Αναδιώτης.

Ο Νίκος Αναδιώτης βρέθηκε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ομόνοια κατά του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία.

Ο ηθοποιός έχει δηλώσει ότι δεν τον ενδιέφερε αν τον κατακρίνουν και έδωσε το παρών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα.

Νίκος Αναδιώτης: «O γάμος και η οικογένεια είναι ιερό πράγμα»

Ο Νίκος Αναδιώτης είχε δηλώσει πρόσφατα στην εκπομπή Happy Day του Alpha το εξής: «Δεν θεωρώ ότι η επιθυμία ενός ανθρώπου είναι και δικαίωμά του. Δεν με βρίσκει σύμφωνο. Εγώ είμαι περήφανος για τους προγόνους μου, για τις αξίες, τις αρχές και την αξιοπρέπεια που μου έχουν δώσει. Αυτοί λοιπόν μεγάλωσαν, όπως ξέραμε μέχρι πέρυσι, σε κανονική οικογένεια. Γιατί να αλλάξει αυτό το πράγμα; Για εμένα ο γάμος και η οικογένεια είναι ιερό πράγμα. Δεν θέλω να το μειώσουμε».

«Είναι δικαίωμα στο παιδί να μεγαλώσει σε μία φυσιολογική οικογένεια»

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός είχε πει ότι ένα παιδί έχει το δικαίωμα από τη φύση να μεγαλώνει με τη μητέρα και τον πατέρα του, όταν αυτό είναι εφικτό.

Η δήλωση Αναδιώτη: «Μπορεί κάποιος άνθρωπος να θέλει να αφήσει την περιουσία του σε κάποιον άλλον. Υπάρχουν συμβολαιογράφοι για να μπορεί να συμβεί αυτό με μία πράξη. Όσον αφορά το αν δύο άνθρωποι του ίδιου φύλου θέλουν να μεγαλώσουν ένα παιδί επειδή αυτοί το θέλουν γιατί νομίζουν ότι είναι δικαίωμά τους, στο δικό μου μυαλό είναι ότι είναι δικαίωμα στο παιδί να μεγαλώσει σε μία φυσιολογική οικογένεια και όχι ότι δύο άνθρωποι έχουν δικαίωμα να μεγαλώσουν ένα παιδί. Το δικαίωμα το έχει το παιδί από τη φύση αν μπορεί, να μεγαλώσει με τη μητέρα του και τον πατέρα του, έτσι όπως μας έφτιαξε η φύση. Γιατί πρέπει να την αλλάξουμε τη φύση; Και γιατί πιστεύουμε ότι αν πάμε κόντρα σε αυτήν θα έχουμε κάποιο όφελος; Γιατί να δοκιμάσουμε και να ρισκάρουμε σε κάτι τέτοιο; Κι αν τα αποτελέσματα σε λίγα χρόνια είναι δυσάρεστα; Σε ποιον θα είναι το κρίμα; Σε εμένα που δεν έκανα κάτι για αυτό και συνέβη και σε κάποιους άλλους ίσως περισσότερο, που ήταν περισσότερο ενεργοί στο να συμβεί».