Ο Νίκος Αναδιώτης το απόγευμα της Κυριακής 11/02/2024 έδωσε το «παρών» στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Συντάγματος κατά του νομοσχεδίου για τον γάμο και την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα έπειτα από κάλεσμα της «Εστίας Πατερικών Μελετών» και σχετικό βίντεο προβλήθηκε και στην εκπομπή «Πρωινό», όπου βρέθηκε καλεσμένος ο Νίκος Αναδιώτης το πρωί της Δευτέρας 12/02/2024.


Δείτε ακόμη - Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας (Εικόνες)


Διαφωνώ με τον γάμο και την τεκνοθεσία

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, εξέφρασε ανοιχτά τους λόγους για τους οποίους διαφωνεί με το νομοσχέδιο, επισημαίνοντας: «Εγώ διαφωνώ και με τον γάμο και με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια και θα μπορούσα να σου πω ότι διαφωνώ και με τον πολιτικό γάμο. Δεν μπορώ να αποτρέψω το οτιδήποτε. Ο γάμος μέχρι στιγμής γνωρίζαμε ότι είναι ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα. Δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται σε άλλες χώρες, με νοιάζει για τη δικιά μας την πατρίδα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι θα αλλάξει σε σχέση με τα δικαιώματα αν ένα ομόφυλο ζευγάρι κάνει πολιτικό γάμο; Αποδεκτοί είναι απ' όλους, δουλεύουν, δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα», ανέφερε ο Νίκος Αναδιώτης.

Η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία

«Όλοι οι άνθρωποι έχουν ίσα δικαιώματα, αλλά εδώ θεωρώ ότι πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά. Δεν θεωρώ ότι η επιθυμία του καθενός είναι και δικαίωμα στη ζωή. Η ζήτηση για υιοθεσία παιδιών από ετερόφυλα ζευγάρια είναι μεγαλύτερη, οπότε θεωρώ ότι αρχικά θα έπρεπε να επικεντρωθούμε εκεί. Η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία. Σύμφωνα με το Ευαγγέλιο ακόμα και ένα ετερόφυλο ζευγάρι πριν από τον γάμο δεν επιτρέπεται να έχει οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη, άρα ακόμα και αυτό θεωρείται αμαρτία», συμπλήρωσε ο Νίκος Αναδιώτης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: