Η Αννίτα Πάνια επιστρέφει στην τηλεόραση με το παιχνίδι «Next Please» και, μιλώντας στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι», ακομπλεξάριστη αποκάλυψε και την ηλικία της. Η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε μάλιστα ότι «Δεν συνάδει απολύτως το νούμερο της ηλικίας μου με αυτό που αισθάνομαι πραγματικά».

«Είμαστε στην προετοιμασία της πρεμιέρας μας και θεώρησα ότι αυτό το χτένισμα είναι πιο ενδιαφέρον από το κανονικό. Ξεκινάω με χαλασμένα μαλλιά» είπε η Αννίτα Πάνια, μιλώντας στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι». «Δεν ξέρω τι θα ζήσουμε και τι θα νιώσουμε στην νέα μου εκπομπή. Δεν έχω αγωνία αλλά χαρά για την πρεμιέρα γιατί έχω ωραίο ‘’νταραβέρι’’ εδώ» πρόσθεσε η γνωστή παρουσιάστρια.

Αναφερόμενη στην πολιτική ορθότητα, είπε: «Δεν αισθάνομαι ότι αυτά που λέω και εκφράζω χρήζουν ιδιαίτερου φίλτρου. Δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία και δεν αισθάνομαι ότι χρειάζεται. Η πολιτική ορθότητα έχει να κάνει με τη σιγουριά και την ουσία του πράγματος».

Αννίτα Πάνια: Η ελληνική τηλεόραση έχει και «κιτρινίλα»

Σε σχέση με την  τηλεόραση, η Αννίτα Πάνια ανέφερε: «Εμένα μου αρέσει η σημερινή τηλεόραση γιατί τα έχει όλα. Διαλέγει ο τηλεθεατής και παίρνει. Η ελληνική τηλεόραση έχει και ‘’κιτρινίλα’’. Έχει απ’ όλα τα χρώματα να διαλέξεις. Χαίρομαι που βλέπω παρουσιαστές οι οποίοι παραμένουν στην τηλεόραση επί χρόνια, όπως στην ξένη τηλεόραση. Την τηλεόραση την ξέρουν καλά αυτοί που την υπηρετούν χρόνια. Ευπρόσδεκτοι οι νέοι αλλά τη γνώση τη μεταλαμπαδεύουν οι παλιοί».

Αννίτα Πάνια: Η ηλικία

Η γνωστή παρουσιάστρια δηλώνει πως δεν έχει πρόβλημα με την ηλικία της και την αποκαλύπτει. «Είμαι 54 αλλά δεν το έχω καθόλου με την ηλικία και τα νούμερα. Δεν συνάδει απολύτως το νούμερο της ηλικίας μου με αυτό που αισθάνομαι πραγματικά. Το φατσικό μου γίγνεσθαι έχει ‘’αρπάξει’’ αλλά συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας. Η συμβουλή που θα έδινα στον εαυτό μου τότε που έκανα τα πρώτα μου βήματα θα ήταν να είμαι ο εαυτός μου. Θα πω Next Please σε ό,τι τοξικό και βαρετό μας χαλάει. Πάμε παρακάτω» λέει η Αννίτα Πάνια.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz1b3po2n2qh)