Μια σπάνια αλλά εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αννίτα Πάνια στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλου.

Η παρουσιάστρια, Αννίτα Πάνια  λίγο πριν την τηλεοπτική της επιστροφή στο Open, μίλησε για τη σχέση της με την Άννα Βίσση, τον Νίκο Καρβέλα, τον λόγο που δε μιλάει συχνά για το γιο της αλλά και την περίοδο που χρειάστηκε να πάρει αντικαταθλιπτικά.

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης όπως προβλήθηκε στην Super Κατερίνα

«Η Άννα, είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, και καλλιτεχνικά, και πραγματικά. Νομίζω ότι είναι ένα πολύ ελπιδοφόρο πράγμα για όλους μας. Ο Νίκος είναι ο δικός μου άνθρωπος και ό,τι είναι του Νίκου, σαφώς και είναι συμβατό με εμένα. Αν δεν ταιριάζαμε, δε θα συμπεθεριάζαμε» είπε η Αννίτα Πάνια.

«Ο γιος μου, Ανδρέας, μοιάζει και σε εμένα και στον πατέρα του, αλλά ταυτόχρονα δε μοιάζει και σε κανέναν. Για τον εαυτό του θα πρέπει να μιλήσει ο ίδιος. Προσπαθώ να μπω στα παπούτσια του, και δε ξέρω, αν τύχαινε να είναι γνωστή η μάνα μου και ο πατέρας μου πόσο θα μου άρεσε να μιλάνε για μένα, ποιος είμαι, πως είμαι, τι είμαι και πως ξηγιέμαι γενικότερα.

Κάθε άνθρωπος μιλάει για τον εαυτό του όπως και όταν εκείνος αποφασίσει να το κάνει. Το θεωρώ λίγο ρουφιανιά και αδιακρισία να συστήνω εγώ τον γιο μου. Μπορεί να φαίνομαι ψιλοϋστερική με αυτό που κάνω, αλλά άμα λάχει μπορεί και να είμαι» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο.

Τέλος, για την περίοδο που χρειάστηκε να πάρει αντικαταθλιπτικά, η Αννίτα Πάνια είπε: «Πέρασα και μια φάση της ζωής μου που χρειάστηκε να “κουμπώσω” λίγη χημεία για να το φέρω με τη σεροτονίνη, να τα αρπάξει ο νευροδιαβιβαστής και να πάνε λίγο πιο γρήγορα τα πράγματα.

Δεν αισθάνομαι ούτε δυνατή, ούτε αδύναμη. Αισθάνομαι μια χαρά. Κι όταν κάποιες φορές πέρασα περίεργες φάσεις στη ζωή μου, ζήτησα τη βοήθεια Ψ. Όταν πονάει το κεφάλι μας, παίρνουμε αναλγητικά. Όταν κάνουμε πυρετό, αντιπυρετικά, όταν πονάει το μυαλό μας, παίρνουμε αντικαταθλιπτικά. Εκτός αν μπορείς να πας ξεροσφύρι. Μαγκιά κι αυτή».