Δύσκολες ώρες βίωσε η Μικαέλα Φωτιάδη, το γνωστό μοντέλο που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο Κολωνάκι.

Περισσότερα αποκάλυψαν στο Live News πρόσωπα από το φιλικό της περιβάλλον τα οποία μίλησαν στην εκπομπή του Mega περιγράφοντας όσα τους μετέφερε η Μικαέλα Φωτιάδη για την επίθεση και τα σημάδια στο πρόσωπό της.

«Μου είπε ότι το σκηνικό έγινε την Τρίτη το ξημέρωμα, Δευτέρα βράδυ πήγε για ποτό με τις φίλες της στην πλατεία Κολωνακίου και φεύγοντας προς τα κάτω πήγε να πάρει ταξί και την σταμάτησε κάποιος άνθρωπος, ο οποίος την τράβηξε από τα μαλλιά και πήγε να την παρενοχλήσει σωματικά προφανώς», δήλωσε ο γνωστός PR manager και φίλος της, Νεκτάριος Σκαμνάκης.

Το γνωστό μοντέλο, Μικαέλα Φωτιάδη, δεχόταν επίθεση από έναν άντρα στη μέση του δρόμου. Πάλευε με κάθε τρόπο να ξεφύγει από τα χέρια του.

«Έτρεξε, την κυνήγησε, την ξανά έπιασε και αυτός έγινε πιο βίαιος και την χτύπησε στο κεφάλι. Εκείνη αμύνθηκε με γρατζουνιές και με σπρωξιές και με φωνές», πρόσθεσε ο Νεκτάριος Σκαμνάνκης.

Η μύτη της αιμορραγούσε. Το πρόσωπό της ήταν πρησμένο από τις μπουνιές που δέχθηκε από τον άγνωστο άντρα.

«Στην αρχή δεν είχε συνειδητοποιήσει το μέγεθος της βλάβης που της είχε προξενηθεί. Της είχε ανοίξει η μύτη, άργησε πολύ και δεν έβρισκε και ταξί εκείνη τη μέρα», συμπλήρωσε ο Νεκτάριος Σκαμνάκης.

Ήταν ακόμα σε κατάσταση σοκ όταν κατάφερε να βγάλει τις φωτογραφίες ντοκουμέντα, που φανερώνουν τα σφοδρά χτυπήματα που δέχθηκε.

«Μου είπε ότι τον είδε και δεν τον ήξερε και ήταν αλλοεθνής. Γενικά η Μικαέλα είναι ένα κορίτσι πάρα πολύ δυναμικό, δεν χρειάστηκε ποτέ τη βοήθεια ενός άντρα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε πρόβλημα», ανέφερε ο φίλος της, Νεκτάριος Σκαμνάκης στο Live News.

«Δεν τον ήξερε, ήταν αλλοεθνής»


Η Μικαέλα Φωτιάδη σε ανάρτησή της κατήγγειλε ότι πίσω από την επίθεση κρυβόταν συγκεκριμένο πρόσωπο. «Εκείνη την ώρα, έγραψα ένα όνομα σε story πάνω στα νεύρα μου, ένα όνομα γιατί είχα τρελαθεί. Δεν θέλω να πιστεύω ότι αυτός ο άνθρωπος θα έκανε κάτι τέτοιο».

«Μου είπε ότι τον είδε και δεν τον ήξερε και ήταν αλλοεθνής. Γενικά η Μικαέλα είναι ένα κορίτσι πάρα πολύ δυναμικό, δεν χρειάστηκε ποτέ τη βοήθεια ενός άντρα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε πρόβλημα», ανέφερε ο φίλος της.

Το μοντέλο προσπαθεί ακόμα να αναρρώσει από τα χτυπήματα, που δέχθηκε τόσο στο πρόσωπο όσο και στο υπόλοιπο σώμα της.

«Είμαι συνέχεια σε μια ζαλάδα, ζαλίζομαι και κάνω εμετούς, έχω πάθει διάσειση. Τον τελευταίο καιρό μου έχουν συμβεί πάρα πολλά πράγματα, που δεν ξέρω ποιοι είναι δίπλα μου και ποιοι όχι».

«Μου είπε ότι δεν είναι καθόλου καλά, ότι έχει συνεχώς εμετούς, τρέβλιζε, ένιωθε πάρα πολύ χάλια. Ήταν πρησμένη στο κεφάλι, στο πρόσωπο και στην πλάτη και στα πλευρά γιατί έπεσε κάτω όπως τη χτύπησε αυτός», αποκάλυψε ο φίλος της.

Το γνωστό μοντέλο δεν έχει υποβάλει ακόμα μήνυση και υποστηρίζει ότι ο άγνωστος άντρας δεν προσπάθησε να τη ληστέψει.

«Δεν έχει καμία σχέση ο πρώην σύντροφός της»


Μιλώντας στο LIVE NEWS η φίλη της, Νίνα Κορομηλά, ξεκαθάρισε ότι η επίθεση «δεν έχει να κάνει με κάποιον πρώην σύντροφο της».

«Ο δράστης είναι άγνωστος, δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν της Μικαέλας. Δεν είχε με κάποιον διαφορές για να υποψιαστεί ότι ήταν μία οργανωμένη επίθεση», τόνισε και συμπλήρωσε ότι το μοντέλο «δεν έχει συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά του. Από την ομιλία του κατάλαβε ότι είναι αλλοδαπός».