Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Άγγελος Μπράτης, όπου γνωστός σχεδιαστής μόδας μιλά για την καριέρα του και τη ζωή του.


Είμαι ήρεμος, απόμακρος και φιλικός

«Ως άνθρωπος είμαι αναπάντεχος, ήρεμος, απόμακρος, φιλικός. Είμαι απόμακρος όταν δουλεύω κι όταν νιώθω ότι απειλείται ο προσωπικός μου χώρος, συνήθως φαίνεται όταν είμαι απόμακρος. Με ενοχλεί όταν δεν σέβονται τους άλλους μπροστά μου, μπορεί να βγω από τα ρούχα μου γι’ αυτόν τον λόγο», ανέφερε αρχικά ο Άγγελος Μπράτης.
1-agelos-braths-sxediasths-modas-1
1-agelos-braths-sxediasths-modas-1a


Αυτό δεν επιτρέπεται εδώ

«Πολλές φορές έχω υποστηρίξει κάποιον που του μιλάνε άσχημα μπροστά μου, λέω στα μούτρα του άλλου ότι "αυτό δεν επιτρέπεται εδώ, ζήτα συγγνώμη". Έχω φύγει από εστιατόριο επειδή κάποιος από το τραπέζι μου μίλησε άσχημα σε άνθρωπο του σέρβις», συμπλήρωσε ο Άγγελος Μπράτης.

1-agelos-braths-sxediasths-modas-2


Ο έρωτας είναι πόλεμος, δεν είναι αγάπη

Σχετικά με την προσωπική του ζωή και το φλερτ που δέχεται, δεν έκρυψε τα λόγια του ο σχεδιαστής μόδας.

«Κάπου διάβασα ότι έρωτας είναι δύο αυτοκίνητα που τρέχουν αντίθετα μέσα στη νύχτα για να συγκρουστούν. Ο έρωτας είναι πόλεμος, δεν είναι αγάπη. Συνήθως έπειτα από μία απόρριψη πηγαίνω και βλέπω φίλους μου. Τελευταία, έκανα μία περιήγηση αγάπης σε σπίτια φίλων για να ξεπεράσω έναν χωρισμό», δήλωσε ο Άγγελος Μπράτης.

Αυτήν την περίοδο είμαι ελεύθερος

«Αυτήν την περίοδο είμαι ελεύθερος και περιμένω την άνοιξη, είμαι σε εγρήγορση αλλά σε αναμονή. Δυσκολεύομαι στο φλερτ, δεν δίνω σημασία γιατί νομίζω ότι με κοιτάζουν επειδή με ξέρουν από την τηλεόραση», αποκάλυψε ο Άγγελος Μπράτης.

Πώς προτιμάει τον σύντροφό του;

«Δεν θέλω ο σύντροφός μου να έχει ξυρισμένες γάμπες, μου αρέσουν τα πράγματα φυσικά, μου αρέσουν οι τρίχες», απάντησε χωρίς περιστροφές ο γνωστός σχεδιαστής ρούχων.

1-agelos-braths-sxediasths-modas-3

Όλοι έχουμε απιστήσει

«Νομίζω ότι όλοι έχουμε απιστήσει. Απιστία είναι κι όταν παίρνεις το κινητό στην τουαλέτα κι απαντάς σε μηνύματα στο Instagram. Δίνω τους κωδικούς μου για το κινητό, γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω».

Η δικιά μου δουλειά θέλει πολλά χρήματα

«Πολλές φορές έχω δυσκολευτεί στη δουλειά μου. Η δικιά μου δουλειά θέλει πολλά χρήματα για να την κάνεις. Δεν βγάζεις από τη μόδα λεφτά, κυρίως ξοδεύεις. Πελάτης μού ζήτησε ένα παλτό σαν του "Κόμη Δράκουλα" και του απάντησα ότι δεν μοιάζει αρκετά νέος για να του το φτιάξω. Το πιο περίεργο είναι όταν πελάτες έρχονται και μου δείχνουν φωτογραφία με το ρούχο κάποιου άλλου», τόνισε ο Άγγελος Μπράτης.

Η Βίκυ Καγιά με υποστήριζε χωρίς να είμαστε φίλοι

«Μου λείπει η τηλεόραση, την απόλαυσα. Στο GNTM πέρασα πάρα πολύ ωραία, δεν είδα κανέναν να υποφέρει, είδα όλοι να πετυχαίνουν και το αποτέλεσμα να είναι καλό. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μία γλύκα. Θυμάμαι μία υπέροχη βραδιά που καταλήξαμε οι δυο μας κάτω από το σπίτι μου να τρώμε σουβλάκια. Η Βίκυ Καγιά είναι πολύ δυναμική, πολύ όμορφη και έχει εξαιρετικό γούστο. Πάντα με υποστήριζε χωρίς να είμαστε φίλοι. Θα ήθελα πολύ να είμαι στον νέο κύκλο του GNTM, αν γίνει. Μακάρι να γίνει, μακάρι να με θέλουν και να πάω», είπε για την τηλεοπτική του παρουσία στο ριάλιτι μόδας.


Δεν είμαι λόρδος, από τα Τζουμέρκα είμαι

«Έχω ιδιαίτερη σχέση με τον εαυτό μου, μπορώ να κάθομαι όλη μέρα και να παρατηρώ τι κάνει μία γάτα. Τώρα δεν έχω γάτα, αλλά έχω πάρει όλο τον εξοπλισμό. Όλοι νομίζουν ότι είμαι μόνιμα ζεν, ακούω μόνο κλασική μουσική και ντύνομαι μόνο με κοστούμια, αυτό είναι στο μυαλό των άλλων. Δεν είμαι λόρδος, από τα Τζουμέρκα είμαι, μου αρέσουν πολύ τα κλαρίνα και να χορεύω τσάμικο», υπογράμμισε κλείνοντας τη συνέντευξή του ο Άγγελος Μπράτης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: