Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε για την τηλεόραση, τις εκπομπές μόδας και τις προτάσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς να συμμετέχει σε τέτοια πρότζεκτ.

Με ήθελαν τρία υπόγεια κάτω

«Στο "Shopping Star" τούς είπα ότι έπρεπε να είμαι στον 2ο όροφο και εκείνοι με ήθελαν τρία υπόγεια κάτω, όπως ήταν πάντα», λέει με δεικτικό τρόπο ο Λάκης Γαβαλάς.

Λες να μην με ήθελαν

«Λες να μην με ήθελαν στο "My Style Rocks"; Με πήρε ρουμάνικο κανάλι και μου πρότειναν να κάνω dating reality. Μου έγινε πρόταση και για το "Celebrity" (σ.σ. στον ΣΚΑΙ)».

Η Ηλιάνα είναι πιόνι

Αναφερόμενος στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου δείχνει την Έλενα Χριστοπούλου.

«Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου την έχει βάλει η Έλενα Χριστοπούλου σε ένα σκάκι να κάνει μια το ένα πιόνι και μια το άλλο. Όπου κάτσει το πιόνι. Δεν έχω προλάβει να δω αν αυτή η κοπέλα είναι καλή σε κάτι, γιατί όλο αλλάζει», επισημαίνει ο Λάκης Γαβαλάς.

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή:

«Βαρέθηκα τρελά να κρίνω τη μόδα. Απορώ πώς ο Κουδουνάρης δέχεται να έχει δίπλα του μια κοπέλα που χρειάζεται 15 μεταφραστές, 35 ψυχολόγους και 45 κοπέλες να τη χαστουκίζουν» είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας θα εμφανίζεται στα σειρά «Στα Σύρματα» της ΕΡΤ.

Νομίζω ότι γράφτηκαν πάνω σε εμένα

«Είμαι στην ΕΡΤ, μάλλον θα κάνουμε και κάτι άλλο εκτός από τα "Σύρματα". Τα "Σύρματα" στα οποία θα συμμετέχω νομίζω ότι γράφτηκαν πάνω σε εμένα και την περιπέτειά μου. Κάνω έναν καθηγητή».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: