Ο Νίκος Μακρόπουλος αποκάλυψε το τελευταίο τηλεφώνημα που είχε από τον Βασίλη Καρρά, πριν εκείνος φύγει από τη ζωή, την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στο «2Night Show» της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου 2024 και συγκινημένος προχώρησε σε ορισμένες αποκαλύψεις για τον Βασίλη Καρρά.

Ο Βασίλης ήξερε πολύ καλά τι έχει

«Η σχέση μου με τον Βασίλη είναι γνωστή. Είχαμε δουλέψει τρεις φορές μαζί, είχαμε μία σχέση αγάπης, εκτίμησης και σεβασμού. Ο Βασίλης ήξερε πολύ καλά τι έχει, με πήρε τηλέφωνο δύο μήνες πριν φύγει από τη ζωή και μου λέει "πιτσιρίκο, θέλω να μου κάνεις μία χάρη, να πεις ένα τραγούδι, αλλά να βάλεις την ψυχούλα σου". Και εκεί αρχίζει και κλαίει», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μακρόπουλος.

Ο Βασίλης ήταν γενικότερα ευσυγκίνητος

«Εγώ ήμουν συγκλονισμένος, άρχισα να κλαίω κι εγώ. Κλείσαμε το τηλέφωνο γιατί δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε. Ο Βασίλης ήταν γενικότερα ευσυγκίνητος, πόσω μάλλον με την αρρώστια του», πρόσθεσε ο Νίκος Μακρόπουλος.

Ήταν η τελευταία φορά που μίλησα με τον Βασίλη

«Το έγραψα τελικά το τραγούδι και του το έστειλα να το ακούσει. Με ξαναπαίρνει τηλέφωνο και μου λέει "σε ευχαριστώ πολύ, γιατί έβαλες την ψυχούλα σου". Και άρχισε πάλι να κλαίει και να κλαίω κι εγώ. Ήταν η τελευταία φορά που μίλησα με τον Βασίλη», αποκάλυψε κλείνοντας ο Νίκος Μακρόπουλος.

Δείτε τα σχετικά βίντεο που ακολουθούν: