Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» του Βασίλη Καρρά.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής «πάλευε» μέχρι την τελευταία στιγμή και ποτέ δεν το έβαλε κάτω.

Σύμφωνα μάλιστα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», ακόμη και νοσηλευόμενος μέσα στην εντατική έγραψε ένα «μυθικό» τραγούδι.

Για την αυτοβιογραφία του Βασίλη Καρρά

«Πάρα πολύ σύντομα τη νέα χρονιά θα εκδοθεί. Έχει μιλήσει ο δικηγόρος του με έναν εκδοτικό οίκο. Είχε προλάβει και το είχε τακτοποιήσει», ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος για την αυτοβιογραφία του Βασίλη Καρρά.

Δείτε ακόμη: Πασχάλης Τερζής - Η αλήθεια για την "κόντρα" του με τον Βασίλη Καρρά: Τι αναφέρει η σύζυγός του 

Το καλοκαίρι επιδεινώθηκε η κατάστασή του

«Το Πάσχα όταν έκανε εξετάσεις και πήρε τα αποτελέσματα, ήταν όχι απλά ελπιδοφόρα, έκανε σχέδια για το μέλλον. Το καλοκαίρι επιδεινώθηκε η κατάστασή του, είχε μπει τρεις φορές στην Εντατική» είπε χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Οικονόμου.

Έγραψε ένα τραγούδι μέσα στο νοσοκομείο

«Σε μία από αυτές τις φορές, έγραψε ένα καταπληκτικό τραγούδι, ένα μυθικό τραγούδι όπως μου περιέγραψε άνθρωπος από το περιβάλλον του. Όταν το ολοκλήρωσε, πήρε τηλέφωνο τον πολύ καλό του φίλο, Νίκο Μακρόπουλο.

Ο Βασίλης Καρράς είχε πολλούς φίλους στην καρδιά του, όμως είχε λίγους και ένας από αυτός ήταν ο Νίκος Μακρόπουλος. Ήταν αρχές Σεπτέμβρη όταν πήγε και τον είδε ο Νίκος και του είπε να το βγάλει. Το έχει έτοιμο, όμως επειδή έγινε αυτό το αναπάντεχο δεν ξέρω τα σχέδιά του, ίσως το 2024 να το κυκλοφορήσει. Είναι ένα τραγούδι που θα λατρέψει ο κόσμος», αποκάλυψε τέλος η δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: