Η Δανάη Μιχαλάκη ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και αφού δέχτηκε θερμές ευχές για το λίγων μηνών μωρό της, μίλησε για τη μητρότητα, τη σειρά που πρωταγωνιστεί και την απόφασή της να επιλέξει την ηθοποιία.

Αναφερόμενη,η Δανάη Μιχαλάκη στη εμπειρία της με τη μητρότητα και πως την συνδυάζει με την επαγγελματική της ζωή, είπε:


«Ρουφάω κάθε στιγμή και κάθε δευτερόλεπτο από την εμπειρία μου ως μητέρα.


Ήξερα ότι ήταν καθημερινό το σίριαλ, αλλά μετά πήγαμε σε περισσότερα επεισόδια. Ήξερα ότι δεν θα κάνω θέατρο. Το μωρό ήρθε στην πορεία. Ήμουν πολύ τυχερή. Είχα πολύ εύκολη εγκυμοσύνη και ήθελα να δουλεύω.

Στις Μέλισσες ανακάλυψα ότι μπορώ να τραγουδήσω. Ήταν στο πλαίσιο του ρόλου. Αν μου πεις σήκω τώρα να τραγουδήσεις δεν μπορώ. Τώρα το ανακαλύπτω το κομμάτι του τραγουδιού.

Η Παραλία ήταν η επόμενη δουλειά μετά τις Μέλισσες, αλλά δεν με προβλημάτισε να βγω από την comfort zone γιατί είναι μία εξαιρετική δουλειά», ανέφερε η  Δανάη Μιχαλάκη.

Όπως είπε, η  Δανάη Μιχαλάκη  στην αρχή δεν πίστευε ότι ο Γιάννης Κουκουράκης θα κάνει τον αρραβωνιαστικό της και στην Παραλία. «Ήταν πολύ φρέσκο» είπε.

Περίμενα να έχω άγχος (σ.σ. που έπαιζα με τον μπαμπά μου), παρατήρησα ότι ο μπαμπάς μου είχε περισσότερο άγχος από εμένα αλλά είχαμε και οι δύο πολλή συγκίνηση. Υπήρχαν ανάμεικτα συναισθήματα. Γυρίσαμε μία σκηνή, ως πατέρας και κόρη», δήλωσε η  Δανάη Μιχαλάκη.


Επίσης η Δανάη Μιχαλάκη αναφέρθηκε στην απόφαση της να επιλέξει την ηθοποιία:

«Έφθασα σε ένα σημείο που είπα πόσο πρέπει να προσπαθήσω. Γενικά όμως η δουλειά αυτή θέλει δυνατό στομάχι και η απόρριψη είναι μέρος της δουλειάς μας.

Έψαχνα να βρω τι άλλο θα κάνω, γιατί κάπως έπρεπε να ζήσω, δεν μπορούσα άλλο με τις προχειροδουλειές. Εκεί ήρθαν οι Μέλισσες».


Για τα παιδικά της χρόνια στο νησί και την σκέψη της για την κόρη της, είπε:


«Εγώ μεγάλωσα στη Σύρο και θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια να τα περνάω με ελευθερία. Δεν θα αποκλείσω το γεγονός να μεγαλώσω το παιδί μου σε κάποιο νησί. Δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου αλλά δεν το αποκλείω…».

«Το είχα δει στον υπέρηχο ότι το παιδί μας θα μοιάζει στον Γιώργο. Το έλεγα και με έλεγαν τρελή. Με το που γεννήθηκε το έλεγαν όλοι. Το όνομα το είχαμε βρει πριν μείνει έγκυος. Ο Γιώργος ήθελε κορίτσι, εγώ το ήξερα. Μου αρέσει η ώρα του μπάνιου», κατέληξε η  Δανάη Μιχαλάκη.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyx5z0ubja9d)