Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας σειράς, που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές, βρέθηκε στην «Ελένη» ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ένας εκ των πρωταγωνιστών.

«Μπήκα μεγάλος στον χώρο, δεν είχα αποφασίσει από μικρή ηλικία να γίνω ηθοποιός. Το αποφάσισα στα 19 μου», λέει για το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Τη μέρα που έμαθα ότι μπήκα στην σχολή του Εθνικού, έμαθα ότι με παίρνουν και φαντάρο. Όταν γύρισα, ήμουν σίγουρος ότι αυτό θα κάνω. Όλη η εφηβεία μου ήταν ‘βουτηγμένη’ στη μουσικέ, έτσι αποφόρτωσα τα βαρώ της εφηβείας. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι πρέπει να σοβαρευτώ και είπα να σπουδάσω μάρκετινγκ, ανεπιτυχώς, γιατί δε με ενδιέφερε καθόλου», συμπληρώνει.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού, κάτι που στα πρώτα του βήματα τον φόβισε.

«Είναι προσωπική η διαδρομή του καθενός. Η δική μου ήταν λίγο άγαρμπη αφού ξεκίνησα με πολλές ενοχές και μεγάλη φοβία στο πώς θα με αντιμετωπίσει αρχικά ο χώρος μου, το θέατρο, και πόσο σοβαρά θα με πάρει. Με το που βγήκα από την σχολή δεν ήθελα με τίποτα να με συνδέουν με δουλειές της μητέρας μου. Ήθελα να προσπαθώ διπλά για να μην έχει κάποιος να πει κάτι. Ενηλικιώθηκα μέσα στη δουλειά όταν έκανα την πρώτη μου σκηνοθεσία»

.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τον γάμο του αλλά και για την εφηβεία του, σημειώνοντας ότι δεν ήταν δύσκολο παιδί.

«Σκεφτήκαμε ότι θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι για τους φίλους μας, για τους ανθρώπους μας και να μοιραστούμε τη χαρά μας μαζί τους. Δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος. Κάναμε πολιτικό γάμο κι έγινε στο νησί της Δανάης, στη Σύρο.

Ουσιαστικά, ήταν μια γιορτή που θέλαμε να κάνουμε. Δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος. Λειτουργήσαμε λίγο ρομαντικά σε αυτό, θέλαμε να το ζήσουμε ρε παιδί μου και ήταν ακριβώς όπως το φανταστήκαμε. Ποτέ δεν με φόβισε η ιδέα του γάμου», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε και για το ταξίδι που έκαναν, μετά το γάμο, στην Ιταλία, όπου γύρισαν πίσω με πέντε… κλήσεις από την τροχαία.

«Ως παιδί έχω αφήσει ένα σημείωμα ‘γεια σας φεύγω’ και πήρα ένα σακίδιο και έφυγα. Κάνα 5ωρο έλλειψα και μετά γύρισα πίσω. Η επαναστατικότητά μου στην εφηβεία έβγαινε με αστείο τρόπο. Ήμουν ερωτιάρης μικρός, το ζουσα όλο, έγραφα ερωτικούς στίχους».

Σχετικά με τη «Σκοτεινή Θάλασσα» λέει:

«Η σειρά περιστρέφεται γύρω από την εξαφάνιση μιας κοπέλας και ο ρόλος που υποδύομαι, ο Χρήστος, είναι ο βασικός ύποπτος. Υποδύομαι έναν διπολικό χαρακτήρα. Ήρθα σε επαφή με έναν άνθρωπο που είναι διπολικός σε αγωγή για να μπορέσω να αποτυπώσω με ακρίβεια τον ρόλο».