Για πρώτη φορά γονείς θα γίνουν η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης.

Το ζευγάρι μετράει αντίστροφα το χρόνο για να κρατήσει το μωράκι του στην αγκαλιά του.

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια, με τον τελευταίο χρόνο συγκατοικούν στα βόρεια προάστια.

Η παρουσιάστρια διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύμφωνα με πληροφορίες του "Secret" περιμένει αγοράκι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στον Πόρο, λίγους μήνες αφού υποδεχθεί το πρώτο του παιδάκι.

Η αποχή από την τηλεόραση

Η Ευαγγελία Αραβανή απέχει από την τηλεόραση μετά το "My Style Rocks" και μεγάλο διάστημα του χρόνου το περνά στον Πόρο, εκεί όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύντροφός της.

Τι δήλωνε για τη μητρότητα η Ευαγγελία Αραβανή

Από το 2019 μέχρι σήμερα, η παρουσιάστρια έχει αποστασιοποιηθεί από τα media, ενώ οι λεπτομέρειες που απορρέουν για την προσωπική της ζωή είναι ελάχιστες.

Σε συνέντευξή της το 2018 στο «TV Έθνος», η Ευαγγελία Αραβανή είχε απαντήσει για τη μητρότητα και το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια.

«Όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει. Έχω ξαναπεί πως θεωρώ ότι είμαι αρκετά παραδοσιακή γυναίκα στο κομμάτι της οικογένειας. Και σε μικρότερη ηλικία λοιπόν, τα είχα σκεφθεί αυτά. Αλλά δεν θα το έκανα για να το κάνω. Πρέπει να είσαι πολύ συνειδητοποιημένος στη συγκεκριμένη επιλογή», απαντούσε η παρουσιάστρια.