Η Ευαγγελία Αραβανή διανύει μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, αφού σε λίγο καιρό θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου», η Ευαγγελία Αραβανή και ο σύντροφός της, Σπύρος Λάζαρης, σκοπεύουν μάλιστα να παντρευτούν το καλοκαίρι του 2025 στον Πόρο, συνδυάζοντας την ίδια μέρα, τη βάπτιση του παιδιού τους.



Ο γνωστός επιχειρηματίας,  Σπύρος Λάζαρης που έχει τρία παιδιά με την πρώην του σύζυγο και η παρουσιάστρια, Ευαγγελία Αραβανήκρατούν χαμηλό προφίλ από την αρχή της σχέσης τους και η εγκυμοσύνη ανακοινώθηκε στο περιβάλλον τους, όταν η Ευαγγελία Αραβανή, έκλεισε τον 6ο μήνα της κύησης. Πλέον διανύει τον 8ο μήνα, ενώ όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, θα γεννήσει αγόρι.

«Το ζευγάρι ζει μαζί στα βόρεια προάστια, όπου έχουν φτιάξει ένα όμορφο σπίτι εδώ και έναν χρόνο. Ο  Σπύρος Λάζαρης έχει το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στον Πόρο και η Ευαγγελία ενώ είχε αρκετές προτάσεις για τηλεόραση τις είχε απορρίψει. Δεν επιθυμούσαν να βγει η πληροφορία, ήθελαν να βγει όταν θα έρθει το μωρό. Μέχρι τον 6ο μήνα δεν το ήξεραν ούτε οι στενοί τους άνθρωποι» είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyx35l7atawp)

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cystvub55mch)