Στο Κιλκίς βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας η Φαίη Σκορδά, προκειμένου να συμπαρασταθεί στην οικογένειά της για τον χαμό του πατέρα της. Ο Δημήτρης Σκορδάς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών έπειτα από καρδιακή προσβολή που υπέστη στον ύπνο του.
Διαβάστε ακόμα: Φαίη Σκορδά: H απώλεια του πατέρα της και οι σπάνιες αναρτήσεις μαζί του


Στο πλευρό της Φαίης Σκορδά ο Γιώργος Λιάγκας

Η κηδεία του ακτινολόγου πατέρα της παρουσιάστριας έγινε χθες το μεσημέρι στο Σταυροχώρι Κιλκίς. Στο πλευρό της Φαίης Σκορδά βρέθηκε και ο πρώην σύζυγός της, Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος αφού άνοιξε την εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Τρίτης, αποχώρησε για να ταξιδέψει στο Κιλκίς, ώστε να παρευρεθεί στην κηδεία.

Ο παρουσιαστής λίγα λεπτά μετά την έναρξη του «Πρωινού» ανακοίνωσε στους τηλεθεατές πως θα έδινε τη σκυτάλη στους συνεργάτες του, επειδή έπρεπε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους.

«Κύριοι συνάδελφοι, θα μου επιτρέψετε να αποχωρήσω εγώ σήμερα, το γνωρίζετε. Αφήνω σε πολύ καλά χέρια την πορεία της εκπομπής. Εγώ θα επιστρέψω, πρώτα ο Θεός, αύριο το πρωί. Να ’στε καλά, ευχαριστώ πολύ», αρκέστηκε να πει ο Γιώργος Λιάγκας, δίνοντας πάσα για διαφημίσεις.


Τα συλλυπητήρια

Μετά την αποχώρησή του από το «Πρωινό», οι συνεργάτες του και παλιοί συνεργάτες της Φαίης Σκορδά θέλησαν να στείλουν από τον τηλεοπτικό αέρα τα συλλυπητήριά τους στην παρουσιάστρια του «Fay’s Time» στον ΣΚΑΪ. Οι συνεργάτες της σημείωσαν πως θα ήθελαν να είναι στο πλευρό της αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή για εκείνη. «Δεύτερη μέρα για εμάς εδώ στο "Fay’s Time" δύσκολη! Ίσως η πιο δύσκολη… Έχουν περάσει ήδη είκοσι τέσσερις ώρες που προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την πολύ δύσκολη προσωπική στιγμή που βιώνει η Φαίη μας και οι ψυχές όλων θα ήθελαν να είναι στο Κιλκίς. Τα σώματά μας όμως είναι εδώ, γιατί και η σημερινή εκπομπή θα πρέπει να βγει, όπως και τις επόμενες μέρες», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Παρά το σοκ που έχει υποστεί από τον ξαφνικό χαμό του πατέρα της, η Φαίη Σκορδά προσπαθεί να συμπαρασταθεί στη μητέρα της, Εύα, που βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, καθώς και στον αδελφό της, Νότη, που είναι κι αυτός γιατρός ακτινολόγος.

Με πληροφορίες από την Ontime