Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Fay’s Time» ήταν σήμερα ο Χρήστος Βολικάκης. Ο γνωστός αθλητής μίλησε για το Survivor και τόνισε πως ήταν μεγάλο λάθος που μπήκε στο παιχνίδι.

«Τρεις μέρες παρακαλούσα να φύγω από το παιχνίδι γιατί δεν άντεχα άλλο. Η Μαρία εκτίθεται μόνη της. Ήταν μεγάλο φάουλ που μπήκαν τρεις παλιοί παίκτες (Παππάς, Δαλάκα, Ασημίνα). Το παιχνίδι είχε ξεκινήσει από το αεροπλάνο, μπορεί και από πιο πριν, στα γραφεία, από τους παλιούς παίκτες.

Τις δύο πρώτες εβδομάδες προσπαθούσα να μη φαίνομαι γιατί δεν ήθελα να μπω στο κομμάτι του ριάλιτι. Ο Παππάς και η Ασημίνα μού είπαν “ότι και να πεις, δεν θα παίξει”», είπε αρχικά ο Χρήστος Βολικάκης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyr4t5wwnfm1)

Ο Χρήστος Βολικάκης είπε στη συνέχεια: «Στην μπλε ομάδα θα πήγαινα και κακώς που δεν πήγα από την αρχή. Ο Παππάς ερχόταν μαζί μου στην τουαλέτα για να μάθει αν τον ψήφισα. Η Δαλάκα και η Ασημίνα βράζουν η μία για την άλλη. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τον Τριαντάφυλλο, είναι φίλος του Παππά. Κράζει παίκτες για να είναι στην επικαιρότητα, δεν ξέρω τι περνάει».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyr54b7r8qlt)

Κλείνοντας, ο Χρήστος Βολικάκης ανέφερε: «Με την παραγωγή είχα μια άψογη συνεργασία, αλλά ήταν πολύ μεγάλο λάθος που μπήκα στο παιχνίδι. Αν καθόμουν κι άλλο μέσα, θα χαλούσα την εικόνα μου».



Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyr54ldizd1d)