Η Σοφιάννα Αβραμάκη σχολίασε τις εξελίξεις στο Survivor 2024 και τη συμπεριφορά κάποιων παικτών.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή «Γεια Σου» κι αρχικά, αναφέρθηκε στον Αλέξη Παππά.


Ο Αλέξης Παππάς είναι έξυπνος παίκτης

«Αν είναι ο Παππάς ο βασιλιάς του Survivor; Σίγουρα προσπαθεί να γίνει. Η σχέση που έχει αναπτύξει με την Ασημίνα δεν ξέρω πόσο μακριά θα τον πάει», είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι ένας έξυπνος παίκτης κι ένας άνθρωπος που έχει κινδυνεύσει να βγει δυο φορές υποψήφιος», πρόσθεσε στη συνέχεια η Σοφιάννα Αβραμάκη για τον Αλέξη Παππά.


Έπαψε να είναι φίλη μου η Ασημίνα

Μίλησε επιπλέον, για την Ασημίνα Χατζηανδρέου. «Έπαψε να είναι φίλη μου, όταν άλλαξαν οι ομάδες. Με αντιμετώπισε σαν ένα άτομο που δεν υπήρξε στήριγμα για εκείνη, ούτε φίλη της, ούτε κοντινό της πρόσωπο. Βλέπω μια Ασημίνα άλλη από τη στιγμή που πάψαμε να κάνουμε παρέα», εξήγησε η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Μια χαρά εμπειρία έχει με τις κάμερες

«Έχει γίνει λίγο καραμέλα αυτό το άλλοθι με την ηλικία. Νεαρό της ηλικίας είναι, όταν μπήκε την πρώτη φορά. Μια χαρά εμπειρία έχει με τις κάμερες, με το ριάλιτι και με το τι επίδραση έχει στον τηλεθεατή το κλάμα. Δεν ξέρω αν είναι τακτική, αλλά σίγουρα κάποιους τους αγγίζει. Ο κόσμος δεν ψηφίζει και συγκεκριμένα η Ασημίνα έχει επαναπαυτεί σε αυτό. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα θεωρώ ότι το κλάμα της είναι αληθινό, μετά το expose του Βολικάκη», συμπλήρωσε επίσης η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: