Εδώ και μήνες οι φήμες ήθελαν ζευγάρι τον Μπράντλεϊ Κούπερ και την Τζίτζι Χαντίντ, φήμες που επιβεβαιώθηκαν για πρώτη φορά την Πέμπτη (25/1) όταν ο διάσημος ηθοποιός και το μοντέλο εθεάθησαν να περπατούν χέρι χέρι στους δρόμους του Λονδίνου.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η εφημερίδα New York Post, το 28χρονο μοντέλο και ο 49χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης της ταινίας «Maestro» κάνουν τη βόλτα τους στο Λονδίνο, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Τζίτζι Χαντίντ φορούσε ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν και ένα παντελόνι σε χαλαρή γραμμή. Ο Μπράντλεϊ Κούπερ προσπάθησε να κρύψει το πρόσωπό του πίσω από ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ένα χειμερινό καπέλο. Συνδύασε την εμφάνισή του με ένα σκούρο πανωφόρι και ένα cargo παντελόνι.



Οι δυο τους εθεάθησαν για πρώτη φορά δημόσια να τρώει στο Via Carota στο West Village πέρυσι. Έκτοτε έχουν φωτογραφηθεί σε διάφορα ραντεβού για δείπνο στη Νέα Υόρκη, αλλά δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει ότι είναι ζευγάρι.

Η Page Six σημειώνει ότι η σχέση τους έχει γίνει σοβαρή πολύ γρήγορα. «Η Τζίτζι Χαντίντ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ περνούν πολύ χρόνο μαζί όταν το επιτρέπει το πρόγραμμά τους», σημείωσε πηγή στο ET.

Δείπνο με την μητέρα του Κούπερ μετά τις Χρυσές Σφαίρες

Το ζευγάρι δεν επέλεξε κάποιο after party μετά την τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, αλλά ένα χαλαρό δείπνο μαζί με την μητέρα του διάσημου ηθοποιού.

Οι τρεις τους επέλεξαν ένα από τα δημοφιλέστερα εστιατόρια του Χόλιγουντ, αυτό του Giorgio Baldi και έφτασαν όσο πιο διακριτικά γίνεται, προκειμένου να απολαύσουν ένα ήρεμο δείπνο και να συζητήσουν. Να σημειωθεί πως πρώτη έφτασε η Χαντίντ, η οποία τους περίμενε στους εστιατόριο με τον Μπράντλεϊ και την μητέρα του Γκλόρια Καμπάνο, να φτάνουν λίγο αργότερα.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που συναντήθηκαν η Τζίτζι Χαντίντ με την μητέρα του συντρόφου της. Η Γκλόρια φαίνεται να υποστηρίζει με κάθε ευκαιρία το διάσημο μοντέλο, αφού και τον Νοέμβριο του 2023, η μητέρα του Κούπερ είχε επισκεφθεί μπουτίκ «Guest in Residence» (η οποία ανήκει στην Χαντίντ) στη Νέα Υόρκη.