Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz.

Η Ζήνα Κουτσελίνη σχολίασε τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου και του Γιώργου Νταλάρα.


Ήταν ατόπημα του κυρίου Νταλάρα

«Τον κύριο Πάνο Βλάχο θα τον κρίνει η ιστορία, πρέπει να του δώσουμε αυτόν τον χώρο που χρειάζεται για να μην τον λερώσουμε. Η δημοσιογραφία δεν "λερώνει" στιγμές, για να λερωθεί κανείς θα πρέπει να νιώθει λερωμένος. Ήταν ατόπημα του κυρίου Νταλάρα το γεγονός ότι σας έκανε αυτό το κήρυγμα. Αν το ήθελε ο Γιώργος Νταλάρας τόσο πολύ σε δημόσιο λόγο θα μπορούσε να το κάνει σε μία εκπομπή. Οι εποχές έχουν αλλάξει και καθετί που θα μετακινηθεί δεν θα θεωρηθεί μεταγραφή της χρονιάς. Τις συζητήσεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν τις κάνω μετά τις 21 Απριλίου που είναι τα γενέθλιά μου», ανέφερε η δημοσιογράφος.


Ιωάννα Μαλέσκου

«Δεν ανησυχώ για το τι θα μου συμβεί τηλεοπτικά, ιδανικά δεν θα ήθελα να μείνω εκτός τηλεόρασης», δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.


Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Το μονόπετρο που φοράω είναι από την πρόταση που μου είχε κάνει ο πρώην σύζυγός μου», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.


Βίκυ Χατζηβασιλείου

«Έχω δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις, δεν μου λείπει η τηλεόραση, μου λείπει όμως το Πακέτο», αποκάλυψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.


Ραμόνα Βλαντή

«Δεν στενοχωρήθηκα που αντί για εμένα επέλεξαν την Έβελυν Καζαντζόγλου στο "My style Rocks", στενοχωρήθηκα που δεν μου ανήκει το κανάλι. Ο Λάκης Γαβαλάς είναι μέντορας και θα δώσει μία άλλη νότα στο project», σημείωσε η influencer.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: