Ο Τριαντάφυλλος ήταν και εκείνος ανάμεσα στους ανθρώπους που ενεπλάκησαν στην υπόθεση φοροδιαφυγής που εντόπισε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος ανέλαβε το ψυχαγωγικό κομμάτι της εκδήλωσης, μετά το μυστήριο. Ωστόσο, καθώς είναι πολύ καλός φίλος της νύφης, ο Τριαντάφυλλος τραγούδησε αφιλοκερδώς.

Με αφορμή τις έρευνες που έγιναν για τους εμπλεκόμενους στη διοργάνωση του γάμου, βγήκαν στη δημοσιότητα και τα έσοδα που δηλώνει στην εφορία.

Το ποσό που δημοσιεύτηκε για τον Τριαντάφυλλο σχολιάστηκε ως αρκετά μικρό για έναν διάσημο τραγουδιστή όπως εκείνος. Μιλώντας στην εκπομπή «Fay's Time» ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος θέλησε να απαντήσει σε όσους σχολιάζουν τα χαμηλά ποσά που έχει δηλώσει στην εφορία.

«Ήθελα να περάσω μια μέρα με τον γιο μου και με πρήξατε στα τηλέφωνα όλοι γι' αυτόν τον γάμο. Αντί να σας γράψω, βγαίνω και σας μιλάω. Άλλα δηλώναμε το 2019 και το 2018, φιλαράκι μου γλυκό, γιατί τότε δεν ήμουν όνομα, μεγάλο όνομα, ήμουν ένα τίποτα, άλλα το 2020 και άλλα σήμερα», είπε χαρακτηριστικά, απαντώντας στον δημοσιογράφο Άγγελο Βουράκη, που είχε το ρεπορτάζ.

Ο δημοσιογράφος τότε του απάντησε: «Να σε παρακαλέσω τα "αδερφάκι μου", "αγοράκι μου" και όλα αυτά να μην τα χρησιμοποιείς. Όσα είπα εγώ τα λέει το ρεπορτάζ».

Τότε, ο Τριαντάφυλλος του απάντησε: «Πριν από έναν μήνα ήμουν εκεί, μου έδωσες το τηλέφωνό σου και μου είπες "πάρε το τηλέφωνό μου, αδερφάκι μου". Γι' αυτό σε λέω "αδερφάκι μου" λοιπόν. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τις χρονιές που δεν δουλεύαμε, ήταν λογικό να δηλώνουμε μικρά ποσά. Μετά το Survivor πήραμε λεφτά, γίναμε ονόματα και συνεχίζουμε».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cynq6ihndpt5)