Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 24/01 για κάθε ζώδιο.

Κριός 21/3 - 20/4
Αισθάνεσαι ευλογημένος για όσους έχεις στη ζωή σου. Καταλαβαίνεις τις ανάγκες των άλλων και δίνεις σήμερα λιγότερη σημασία στα επαγγελματικά σου, τα οποία όμως πάνε πολύ καλά. Μπορείς να σταθεροποιήσεις μια κατάσταση στην εργασία σου, με τους όρους που θέλεις. Σταμάτα την γκρίνια είτε δεσμευμένος είσαι είτε αδέσμευτος. Στο χέρι σου είναι να πάνε όλα καλά.

Ταύρος 21/4 - 20/5
Τα επαγγελματικά σου μπορεί να αλλάξουν θεαματικά μέσα από μια καινούργια συνεργασία ή με τη διαπραγμάτευση νέων όρων στην ήδη υπάρχουσα δουλειά σου. Έχεις δυνατούς συμμάχους που θα σε βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου σου. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου σε καταλαβαίνει και διώχνει τις αμφιβολίες σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος έχεις αρκετές κατακτήσεις.

Δίδυμοι 21/5 - 20/6
Θα προσπαθήσεις να επινοήσεις καινούργιες μεθόδους για να βγάλεις χρήματα. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν καλοί συνεργάτες σου ή μέλη της οικογένειάς σου που πιστεύουν στην εργατικότητά σου και το μυαλό σου. Αν είσαι δεσμευμένος είσαι ψυχρός στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος δεν νοιάζεσαι τώρα για έρωτες. Σε απασχολεί μόνο η δουλειά.

Καρκίνος 21/6 - 22/7
Θα δράσεις αρκετά εγωκεντρικά κι αυτό θα ενοχλήσει τους συνεργάτες σου. Να ακολουθήσεις το ένστικτό σου για το ποιον αξίζει να εμπιστευθείς. Θα πάρεις επώδυνες αποφάσεις που όμως θα σε βοηθήσουν να αντεπεξέλθεις σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση. Αν είσαι δεσμευμένος υπάρχει ηρεμία κι αν είσαι αδέσμευτος προσεγγίζεις τον έρωτα με αρκετό συναισθηματισμό και αρέσεις.

*Διαβάστε εδώ: Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία, παραμένει ο παγετός στα βόρεια - Από -3 ως 18 βαθμοί σήμερα

Λέων 23/7 - 22/8
Θα αποτραβηχθείς στο παρασκήνιο για να δεις τι θα κάνεις τόσο στα επαγγελματικά αλλά κυρίως σε προσωπικά σου θέματα. Έχεις αίσθημα κούρασης και ανασφάλειας που δεν σε αφήνει να χαρείς τις επαγγελματικές σου επιτυχίες. Δεν είσαι πρόθυμος να ασχοληθείς με καινούργιες εμπειρίες αν είσαι αδέσμευτος, ενώ αν είσαι δεσμευμένος θα δεχτείς πυρά από το ταίρι σου.

Παρθένος 23/8 - 22/9
Θα θελήσεις να περάσεις χρόνο με φίλους που έχεις να τους δεις πολύ καιρό. Θα είσαι ευαίσθητος και συναισθηματικός και θα θελήσεις να δεις ποιοι είναι πραγματικά στο πλευρό σου. Μια οικονομική συνεργασία που κυνηγούσες εδώ και καιρό θα πετύχει. Αν είσαι δεσμευμένος δείχνεις στοργή στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος έρχεται καινούργιο αίσθημα.

Ζυγός 23/9 - 22/10
Τα θέματα της καριέρας σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλά. Είσαι αρκετά φιλόδοξος και έχεις βρεις και τους κατάλληλους συνεργάτες για ένα νέο εγχείρημά σου. Κατανοείς πως μόνος σου δεν μπορείς να κατακτήσεις αυτά που ονειρεύεσαι. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου αγκαλιάζει τις προσπάθειές σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος δεν έχεις χρόνο για φλερτ.

Σκορπιός 23/10 - 21/11
Θα έρθεις σε επαφή που ναι μεν δεν θα έχετε πολλά κοινά αλλά θα υπάρξει γόνιμο έδαφος για μια καλή συνεργασία. Γίνεσαι πιο επικοινωνιακός. Ένα ταξίδι θα σου δώσει ευκαιρία για ένα επαγγελματικό ξεκίνημα. Αν είσαι δεσμευμένος ζητάς ανανέωση από το ταίρι σου και την έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος θα κάνεις μια περιστασιακή γνωριμία.

Τοξότης 22/11 - 21/12
Δεν σε ενδιαφέρουν οι ρηχές και ανούσιες συζητήσεις. Έχεις άγχος καθώς τρέχουν οι οικονομικές σου υποχρεώσεις και κινητοποιείσαι για να δεις πώς μπορείς να αποταμιεύσεις έξτρα χρήματα. Θα τα καταφέρεις με τη βοήθεια άξιων συνεργατών σου. Αν είσαι δεσμευμένος μην κάνεις κόντρες στο ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μη ζητάς πολλά και μη χτυπάς παντού.

Αιγόκερως 22/12 - 19/1
Βρίσκεσαι σε θέση κυριαρχίας και το ξέρεις, οπότε και ελκύεις και τα κατάλληλα άτομα για να σε βοηθήσουν στο εργασιακό σου περιβάλλον. Έχεις ξεκινήσει ένα νέο σχέδιο αλλά γνωρίζεις πως μόνο με καλό προγραμματισμό θα πετύχεις. Έλα κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος άσε τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει στο κατάλληλο πρόσωπο.

Υδροχόος 20/1 - 18/2
Είναι μια μέρα ρουτίνας και επικεντρώνεσαι περισσότερο στα επαγγελματικά σου. Θα έχεις έντονο στρες που θα σε παρασύρει σε κυκλοθυμική συμπεριφορά κι αυτό θα ενοχλήσει τους συνεργάτες σου. Μην προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις όλα τα πράγματα μαζί γιατί θα καταρρεύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου έχει παράπονα. Αν είσαι αδέσμευτος δεν έχεις χρόνο για φλερτ.

Ιχθύες 19/2 - 20/3
Η έμπνευσή σου στη δουλειά θα χτυπήσει κόκκινο και θα έχεις μια ωραία ιδέα που θα την υλοποιήσεις αμέσως με τη βοήθεια ενός συνεργάτη σου. Θα προβάλεις τα ταλέντα σου και θα βρεις λύση σε ένα χρόνιο επαγγελματικό πρόβλημα. Αν είσαι δεσμευμένος το ταίρι σου είναι δίπλα σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος φλερτάρεις και ανανεώνεσαι.

*Δημοσιεύθηκε στις 24/01/2024 στην «Απογευματινή»