Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 28/12/2023 για κάθε ζώδιο:

Κριός 21/3 - 20/4
Οι άγιες ημέρες σε κάνουν να βλέπεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα, παρότι έχεις ακόμη κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις να κλείσεις προτού τις απολαύσεις. Θα καταφέρεις να πετύχεις μια οικονομική συμφωνία. Αν είσαι δεσμευμένος, γίνεσαι φωτιά. Αν είσαι αδέσμευτος, προτιμάς τη μοναξιά σου, αλλά ο έρωτας δεν ρωτάει ποτέ! Χτυπάει πρωτοχρονιάτικα κι εντυπωσιάζει.

Ταύρος 21/4 - 20/5
Όλοι τρέχουν για ψώνια κι ευχές, αλλά εσύ θέλεις να κάνεις διακανονισμούς με δημόσιες υπηρεσίες ή συζητήσεις για καινούργιες δουλειές. Θα τα καταφέρεις, αν κρατήσεις χαμηλούς τόνους και δεν εμπιστεύεσαι πρόσωπα που «μιλάνε» πολύ. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς ζάχαρη, ενώ αν είσαι αδέσμευτος ένα πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει. Μην κοιτάξεις πίσω.

Δίδυμοι 21/5 - 20/6
Το μυαλό σου τρέχει σε ταξίδια μακρινά τέτοιες ημέρες αλλά και στην εορταστική ατμόσφαιρα που σε ενθουσιάζει. Μην αφήσεις, όμως, να πετάξει μια ευκαιρία στη δουλειά κι εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου. Τακτοποίησέ το γρήγορα. Αν είσαι δεσμευμένος, θα αποδράσεις με το ταίρι σου για ανανέωση. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Καρκίνος 21/6 - 22/7
Να προσέξεις τι λες και πού το λες, διότι έχεις εχθρούς. Το κλίμα των ημερών σε έχει επηρεάσει, αλλά αντί να χαίρεσαι νιώθεις απογοήτευση. Δεν υπάρχει λόγος, καθώς έχεις δίπλα σου πρόσωπα που σε αγαπούν. Η δουλειά σου πάει καλά. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου δείχνει στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέο πρόσωπο.

*Διαβάστε εδώ: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 28/12

Λέων 23/7 - 22/8
Ο εγωισμός σου και η έπαρση τις περισσότερες φορές καταστρέφουν αυτό που έχεις χτίσει. Αν συνεχίσεις έτσι, θα χάσεις συμμάχους, που τους έχεις ανάγκη. Ειδικά σήμερα να προσέξεις, διότι ένας από αυτούς θα σου κουνήσει το μαντίλι. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς ένα ειδυλλιακό βράδυ με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μη βλέπεις τα λούσα!

Παρθένος 23/8 - 22/9
Δούλεψες πολύ και αυτό φαίνεται. Αρχίζεις να έχεις κέρδη από νέες επενδύσεις που έκανες και η χρονιά θα κλείσει με αρκετό άγχος. Ήδη επεξεργάζεσαι το επόμενο επαγγελματικό σου σχέδιο, το οποίο θα βάλεις σε εφαρμογή μετά τις γιορτές. Αν είσαι δεσμευμένος πλησίασε τρυφερά το ταίρι σου κι αν είσαι αδέσμευτος μια νέα γνωριμία θα σε ταρακουνήσει!

Ζυγός 23/9 - 22/10
Θέλεις να ξεκουραστείς και αυτό θα κάνεις. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και σύντομα θα δεις βελτίωση στη δουλειά σου. Μην περάσεις χρόνο βάζοντας στη ζυγαριά τι έχεις καταφέρει. Θα πελαγώσεις. Ζήσε τις εορταστικές μέρες με φίλους ή με πρόσωπα της οικογένειάς σου που σε ηρεμούν. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να αράξεις. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις.

Σκορπιός 23/10 - 21/11
Θέλεις να τα κλείσεις όλα και να απομονωθείς, όμως ακόμη έχεις θέματα να λύσεις. Θα τα καταφέρεις με τη βοήθεια ενός συνεργάτη σου, ο οποίος και άλλες φορές σε έχει βοηθήσει. Μαζί θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε κάτι που επείγει, αλλά μετά μην κλειστείς στο καβούκι σου. Δώσε χαρά στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, διασκέδασε.

Τοξότης 22/11 - 21/12
Αυτές τις μέρες γίνεσαι παιδί και το μόνο που θέλεις είναι να τριγυρίζεις στα μαγαζιά και να κάνεις δώρα σε όσους αγαπάς. Η αισιοδοξία σου είναι στο φουλ και λίγο σε νοιάζει η δουλειά. Αν είσαι δεσμευμένος, να περιορίσεις την τάση σου για κτητικότητα και θα περάσεις καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε απογειώνει.

Αιγόκερως 22/12 - 19/1
Έχεις κάνει καλό προγραμματισμό, αλλά δεν εννοείς να ξεφύγεις έστω για λίγο αυτές τις μέρες από τη δουλειά. Δεν θα χάσεις κάτι αν ξεκουραστείς και λίγο. Μια νέα οικονομική συμφωνία έχει πάρει τον δρόμο της, οπότε δεν χρειάζεται άγχος. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου ζητάει την προσοχή σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις κάτι σοβαρό.

Υδροχόος 20/1 - 18/2
Χρειάζεται να κάνεις νέο προγραμματισμό στα οικονομικά σου προκειμένου να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Ωραίες είναι οι ημέρες των γιορτών, αλλά μην αδειάσεις το ταμείο σου! Σκέψου ότι έχεις υποχρεώσεις να καλύψεις όταν γυρίσεις. Όσο για τον έρωτα, αν είσαι αδέσμευτος παίζεις σε πολλά ταμπλό. Αν είσαι δεσμευμένος, ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου σε χαλαρώνει.

Ιχθύες 19/2 - 20/3
Θα ήθελες, αν μπορούσες, να χαθείς μέσα στη χρυσόσκονη των ημερών. Όμως, οι υποχρεώσεις σου τρέχουν. Οι συνεργάτες σου σε εμπιστεύονται, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που πατάνε στην ευαισθησία σου. Πρόσεξε τι σου ζητάνε για να μην πέσεις θύμα εκμετάλλευσης. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου δείχνει στοργή. Αν είσαι αδέσμευτος, φλερτάρεις και πετυχαίνεις.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» στις 28/12/2023