Δύσκολες είναι οι ώρες για τον Χάρη Κωστόπουλο, που νοσηλεύεται από τις αρχές Δεκεμβρίου σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Ο δημοφιλής τραγουδιστής σταμάτησε τις εμφανίσεις του πριν από ενάμιση μήνα λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές έχει δίπλα του όλη την οικογένειά του και αυτό του δίνει δύναμη προκειμένου να ξεπεράσει το συντομότερο τη μεγάλη αυτή περιπέτεια.

Για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του μιλάει για πρώτη φορά ο γιος του Χρήστος, αποκλειστικά στην «ΟΝ time». Συγκεκριμένα, ο 35χρονος Χρήστος Κωστόπουλος, που είναι ακαδημαϊκός, μας είπε χαρακτηριστικά όταν τον ρωτήσαμε ποια είναι η κατάσταση υγείας του πατέρα του: «Ο πατέρας μου νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Έχει περίπου ενάμιση μήνα που νοσηλεύεται και αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Όλη η οικογένεια είμαστε δίπλα του με την αγάπη μας και τη στήριξή μας. Η μητέρα μου, η Βιβή, δεν έχει φύγει στιγμή από δίπλα του. Είναι δύσκολες οι καταστάσεις».

«Τον αγαπάω πάρα πολύ, με στηρίζει πάρα πολύ. Είμαστε ίδιοι χαρακτήρες» μας είπε ο Χρήστος και πρόσθεσε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο πατέρας του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. «Ο μπαμπάς μου είχε μια περιπέτεια με την υγεία του όταν ήταν 24 χρόνων κι έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον Άγιο Ραφάηλ, γι’ αυτό τον αδελφό μου, που είναι 26 χρόνων, τον λένε Ραφαήλ».

Δημοσιεύθηκε στην Ontime

Φωτογραφία: NDP