Ο Αντώνης Καρυστινός ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» αφού σήμερα, 18 Ιανουαρίου 2024 κάνει πρεμιέρα ο «Έρωτας Φυγάς» στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά του που μένει μόνιμα στο Λονδίνο εδώ και πέντε χρόνια.

Η οικογένειά μου είναι 5 χρόνια στο Λονδίνο

«Είναι 5 χρόνια. Τώρα ήρθαν στις γιορτές, φύγαμε μαζί και επέστρεψα τη Δευτέρα. Μόλις τελειώνω τα γυρίσματα, μένω στο Λονδίνο» ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Καρυστινός.

Πολύ συχνά περνάμε χρόνο μαζί

«Η σύζυγός μου δουλεύει εκεί και η κόρη μου που είναι 8 χρονών πηγαίνει σε αγγλόφωνο σχολείο, μιλάει εξαιρετικά ελληνικά. Τον Οκτώβριο και τον Φεβρουάριο τα σχολεία σταματούν, οπότε πολύ συχνά περνάμε χρόνο μαζί» σημείωσε στη συνέχεια ο Αντώνης Καρυστινός.

Αντώνης Καρυστινός - Η οικογένειά του ζει μόνιμα στο Λονδίνο

Δεν προβάλει την προσωπική του ζωή

Και υπογράμμισε ότι δεν του αρέσει να προβάλει την προσωπική του ζωή, γι ΄αυτό δεν τον έχουμε δει και με τη σύζυγό του.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Αντώνης Καρυστινός εδώ και χρόνια έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της αγαπημένης του Βασιλικής, την οποία και παντρεύτηκε το 2016 στην Αμερική και έχουν αποκτήσει μαζί μια υπέροχη κόρη.


«H σύζυγός μου τελείωσε το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Αυτοί που έχουν τελειώσει το Μετσόβιο καταλαβαίνουν τι σημαίνει την εποχή της κρίσης να είσαι αρχιτέκτονας ή μηχανικός στην Ελλάδα», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Αντώνης Καρυστινός, για την σύζυγό του.


Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι παρότι που ο ηθοποιός είναι αρκετά ενεργός στα social media δεν μας έχει δείξει ποτέ τη σύζυγό του.