Η Αθηνά Ροδίτου και ο Δημήτρης Καπουράνης βρέθηκαν καλεσμένοι στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την ζωή τους, τα επαγγελματικά τους αλλά και για την συμμετοχή τους στη νέα καθηλωτική σειρά του MEGA, «Το Ναυάγιο».

Η «Λίνα» και ο «Μάκης» από την σειρά «ΤΤο Ναυάγιο», έκατσαν στον καναπέ του «Πάμε Δανάη» και μίλησαν για τον ρόλο τους.

Ανυπομονούσα για τα γυρίσματα

«Χάρηκα πολύ όταν διάβασα το σενάριο, μου άρεσε πολύ ο ρόλος μου. Ανυπομονούσα για τα γυρίσματα, στην αρχή δεν ξέραμε που θα πάμε, μας είχαν πει ότι θα πάμε στη Μάλτα, για να βγουν όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται», είπε η Αθηνά Ροδίτου.

O Δημήτρης Καπουράνης ανέφερε: «Χάρηκα όταν διάβασα το σενάριο, ήταν γειωμένο, μου άρεσε. Όταν διάβαζα τα επεισόδια δεν μπορούσα να το κάνω εικόνα, δεν ήξερα πως θα τα γυρίσουμε όλα αυτά. Αλλά είμαι περήφανος για το αποτέλεσμα. όλοι έχουν κάνει απίστευτη δουλειά».

Για την συνέχεια της σειράς:

«Αυτό που αισθάνεται ο κόσμος για τους δύο χαρακτήρες – ότι θέλουν να είναι μαζί – το «πάθαμε» και εμείς. Προσπαθεί ο ένας να βρει τον άλλο, και γίνεται αυτό το παιχνίδι», σχολίασε η Αθηνά Ροδίτου.

Αθηνά Ροδίτου - Το Ναυάγιο

Για την απόφασή τους να γίνουν ηθοποιοί:

Η Αθηνά Ροδίτου σημείωσε πως, «από πολύ μικρή ήξερα ότι θέλω να το κάνω αυτό. Έκανα μαθήματα, χορού, θεάτρου, και αποφάσισα να σπουδάσω μουσικό θέατρο. Πάντα ήξερα τις δυσκολίες του επαγγέλματος, ότι δεν υπάρχει σταθερότητα, και εγώ θέλω τη σταθερότητα. Μου αρέσει αυτό το επάγγελμα γιατί σε βγάζει από τη ρουτίνα της ζωής. Είναι σαν να ζεις πολλαπλές ζωές».

O Δημήτρης Καπουράνης ανέφερε ότι:  «Ήμουν στο Πολυτεχνείο πριν σπουδάσω στο Εθνικό. Πάντα έκανα θέατρο. Πάντα το αγαπούσα, άφησα τη σχολή και πήγα στο Εθνικό. Υπήρχε όμως αβεβαιότητα», τόνισε.

Για τις δυσκολίες που βίωσαν στην ζωή του:

«Δεν έχω βιώσει bullying ευτυχώς. Δεν είχα κανέναν πρόβλημα με τον χώρο», υπογράμμισε η Αθηνά Ροδίτου.

Ο Δημήτρης Καπουράνης με την σειρά του ανέφερε ότι: Δεν έχω βιώσει έντονο και βίαιο bullying. Υπήρχε όμως ένα «σύννεφο». Κατανοούσα ότι η αποδοχή ήταν μέχρι ενός σημείου. Αυτό αισθανόμουν ως παιδί. Μπορεί να φταίει η κοινωνία που ζούσα γι΄αυτό. Έχω την αίσθηση ότι συνέβαινε αυτό, μπορεί να είναι και λάθος», σχολίασε.

Δημήτρης Καπουράνης - Το Ναυάγιο

Πώς βιώνουν την αναγνωρισιμότητα;

«Είναι ωραίο να βλέπεις ότι ο κόσμος παρακολουθεί αυτό που κάνεις και το έχει αγαπήσει. Είναι λίγο περίεργο όταν είσαι καινούριος στον χώρο, αλλά πιστεύω πως συνηθίζεται. Όταν υπάρχουν ερωτικές σκηνές, φροντίζουμε να έχουμε γνωριστεί από πριν, να έχουμε μία οικειότητα. Παίζω σε μία παιδική παράσταση στους “Μικρούς Κυρίους – Μικρές Κυρίες”», σημείωσε η Αθηνά Ροδίτου.

O Δημήτρης Καπουράνης δήλωσε ότι: «Όταν τέλειωνα τη σχολή, δεν ονειρευόμουν να παίξω στην τηλεόραση. Στη σχολή υπάρχει ο χώρος να δοκιμάσεις πράγματα. Όταν σκέφτεται κάποιος τηλεόραση σκέφτεται πως υπάρχει μία ταχύτητα. Παίζω στην παράσταση “Μία άλλη Θήβα” με τον Θάνο Λέκκα», δήλωσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: