Η Μαρκέλλα Γιαννάτου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή «Ελένη». Η αγαπημένη ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τη ζωή της και πόσο έχει αλλάξει με τον ερχομό της κόρης της.

Μάλιστα, η Μαρκέλλα Γιαννάτου εμφανίστηκε άκρως ανανεωμένη και αδυνατισμένη, αποκαλύπτοντας ότι έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Όσα είπε η Μαρκέλλα Γιαννάτου

«Είμαι καλύτερα απ' ό,τι ήμουν πριν από λίγο καιρό. Έχασα και τα κιλά της εγκυμοσύνης, είχα πάρει 20 κιλά. Γύρισα αμέσως στη δουλειά, δεν ήμουν έτοιμη, αλλά νομίζω με βοήθησε πολύ», αποκάλυψε η ηθοποιός.

«Με το μωρό με βοηθάει η μαμά μου. Συγκινούμαι όταν σκέφτομαι το μωρό. Το σούπερ μάρκετ πια είναι έξοδος. Έχω συνέχεια σκέψεις όταν λείπω από το μωρό. Σκέφτομαι μόνιμα μήπως δεν είμαι καλή μαμά επειδή δουλεύω πολλές ώρες. Αλλά νομίζω πως και η μικρή θα είναι καλά εάν είμαι κι εγώ», συμπλήρωσε.

«Το κομμάτι της επικοινωνίας είναι το πιο δύσκολο. Είναι κομμάτι της δουλειάς και τόσα χρόνια είναι χαζό να το αποφεύγω. Είχε έρθει ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος σε κάτι γυρίσματα και είχα τόσο άγχος που κλειδώθηκα στην τουαλέτα. Δεν έβγαινα με τίποτα. Όταν μου είπαν ότι έφυγε, βγήκα, δεν μπορούσα καθόλου. Μου είναι δύσκολο, αλλά πλέον νομίζω θα το κάνω», ανέφερε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

«Τον τελευταίο καιρό λόγω κάποιων προσωπικών θεμάτων είχα ζητήσει να μη με ρωτούν», αποκάλυψε η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου.