Μελιώ - Είναι γλυκιά σαν μέλι η κόρη μου

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου αποκάλυψε το ιδιαίτερο όνομα που θα δώσει στην κόρη της: «Το Μελιώ το είχα διαβάσει πριν κάποια χρόνια και αποφάσισα να το δώσω στο παιδί μου. Είναι γλυκιά σαν μέλι η κόρη μου».

Στην εγκυμοσύνη έτρωγα δύο φορές τη μέρα

«Πήρα 20 κιλά στην εγκυμοσύνη. Δεν μου συνέβη καμία περίεργη λιγούρα. Γενικά στη ζωή μου τρώω μια φορά την ημέρα σαν γεύμα. Το πρωί πίνω τον καφέ μου, τρώω κριτσίνια, φρούτα, τσιμπολογάω. Στην εγκυμοσύνη έτρωγα δύο φορές τη μέρα, πεινούσα. Κι αυτό μου έβαλε κιλά», ανέφερε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.


Μαρκέλλα Γιαννάτου – Ήταν δύσκολη η γέννα

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε πως είχε μια έντονη γέννα, ενώ επιστρέφοντας στο σπίτι ξέσπασε σε κλάματα: «Ήταν δύσκολη η γέννα. Ήταν περίεργα όταν μου την έφεραν στην αγκαλιά μου. Δεν έκλαψα αλλά είχα άγχος πώς να την πιάσω. Με το πού έφτασα σπίτι έκλαψα όσο δεν έκλαψα σε όλη την εγκυμοσύνη και τη γέννα. Έκλαιγα ένα 20λεπτο, είχα ξαπλώσει στο πάτωμα. Ευτυχώς ήταν και η μαμά μου και ένιωθα ασφάλεια», ανέφερε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.



Δούλευα μέχρι δέκα μέρες πριν γεννήσω

Όσο για την περιπέτεια της λίγο πριν γεννήσει: «Δούλευα μέχρι δέκα μέρες πριν γεννήσω και σταμάτησα γιατί κόλλησα covid. Στο γύρισμα έβλεπαν βιντεάκια μήπως χρειαστεί να μου κόψουν τον πλακούντα.


Κόλλησα covid

Επειδή κόλλησα covid έπαθα κάτι και έφυγα ξαφνικά γιατί είχα φαγούρα στα χέρια. Παίρνω τον μπαμπά μου τα μεσάνυχτα και μου είπε να πάρω τον γυναικολόγο μου. Τον πήρα και μου είπε να πάω το πρωί να μου πάρουν το παιδί γιατί είναι επικίνδυνο. Εξαιτίας αυτού προγραμματίσαμε να γεννήσω για να μην υπάρξει κάτι. Ήταν σοκαριστικό γιατί δεν είχα ιδέα και ευτυχώς το είχε ακούσει η φίλη μου», εξομολογήθηκε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.
Γιαννάτου

Μαρκέλλα Γιαννάτου – Οι πρώτοι μήνες με την κόρη της

«Δεν θηλάζω , θήλασα έξι μήνες. Ήταν πολύ δύσκολο με τη δουλειά. Μου έκανε καλό τελικά που γύρισα στην δουλειά. Ένιωσα ότι γρήγορα επανήλθα. Στέκεται όρθια από 26 Δεκέμβρη και με έχει βάλει σε μια άλλη διαδικασία ότι θα περπατήσει γρήγορα» ανέφερε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Την έχω πάρει δύο φορές σε γύρισμα

«Η μητρότητα ήταν κάτι που μου άρεσε σαν σκέψη. Επειδή είχα ζήσει σε μια σχέση που υπήρχε ήδη ένα παιδί κι αυτό το κομμάτι είχε καλυφθεί μέσα μου. Τις φορές που δεν είναι η μαμά δεν αισθάνομαι καλά. Την έχω πάρει δύο φορές σε γύρισμα», είπε για την κόρη της η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Κάνω 13 χρόνια ψυχανάλυση

Όσο για το εάν έχει ζητήσει ποτέ την βοήθεια κάποιου ειδικού σε θέματα ψυχικής υγείας, η Μαρκέλλα Γιαννάτου παραδέχτηκε: «Κάνω 13 χρόνια ψυχανάλυση, με βοηθάει πολύ και στη δουλειά μου. Πέραν από φίλους και οικογένεια, αν δεν είχα τόσο καλή ψυχαναλύτρια δεν θα τα είχα καταφέρει», είπε κλείνοντας η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: