Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε η Έλενα Χριστοπούλου την Πέμπτη 11/1.

Η γνωστή booker μοντέλων Έλενα Χριστοπούλου, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τη Βίκυ Καγιά, αλλά και το αν έχει σκεφτεί να υιοθετήσει παιδί.

Όσα δήλωσε η Έλενα Χριστοπούλου

«Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, δεν μετανιώνω καθόλου που το έκανα. Το κρατάω στην καρδιά μου σε ένα πολύτιμο μέρος και μου έκανε σε πάρα πολλά πράγματα καλό», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

Σχετικά με την ενδεχόμενη επιστροφή της στο GNTM, η Έλενα Χριστοπούλου ανέφερε: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Γιώργος Καράβας και η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι και οι τρεις “παιδιά” του Star. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος του καναλιού, οπότε αφενός και δεν έχω κάνει καμία κουβέντα αλλά ούτε καν με την Ηλιάνα το έχω συζητήσει. Δεν έχουμε συζητήσει, γιατί πραγματικά κανείς δεν ξέρει κάτι».

«Για όσους αγαπώ γίνομαι ασπίδα προστασίας. Δεν θεωρώ ότι η Ηλιάνα έχει “χτυπηθεί”. Πιστεύω ότι όλα τα πρόσωπα της τηλεόρασης δέχονται χτυπήματα από παντού, ανάλογα τη δυναμική του κάθε ανθρώπου. Η Ηλιάνα έχει μιλήσει για το μπούλινγκ, έχει μιλήσει γι' αυτά που έχει βιώσει, είναι μια μεγάλη γυναίκα πλέον και μπορεί να μιλήσει μόνη της. Εγώ το τι ξέρω και το τι έχω ζήσει μαζί της είναι δικό μου προσωπικό. Είναι τα εν οίκω μη εν δήμω, οπότε θα παραμείνω σε αυτήν τη φάση», συμπλήρωσε η Έλενα Χριστοπούλου.

Σχετικά με το αν θα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί, η Έλενα Χριστοπούλου εξομολογήθηκε: «Θα ήθελα πάρα πολύ και αυτό που θα ήθελα στην κοινωνία και στη χώρα που ζούμε είναι να είναι πιο εύκολο να υιοθετήσεις ένα παιδί. Έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές το κομμάτι της υιοθεσίας, αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Όποιος θέλει να γίνει γονιός να έχει το δικαίωμα να γίνει και η κοινωνία και το κράτος να βοηθάνε».

Τέλος, η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τη Βίκυ Καγιά λέγοντας: «Έχουμε ξαναβρεθεί με τη Βίκυ Καγιά, είχαμε μιλήσει και πέρυσι στα Mad Awards. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, ό,τι έγινε έγινε, ούτε σπίτια έχουμε να χωρίσουμε ούτε κτήματα. Υπό συνθήκες θα συνεργαζόμουν ξανά με τη Βίκυ Καγιά».