Από  τους ωραιότερους άντρες και από τα καλύτερα μοντέλα με μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, ο Στέλιος Νιάκαρης σήμερα  έχει αφήσει πίσω το μόντελινγκ – δουλεύει  επιλεκτικά και κάνει μαθήματα φωνητικής καθώς θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι. Ήδη συζητά και με γνωστά ονόματα της μουσικής για να εμπλουτίσει τις γνώσεις του και να πάριε τη γνώμη ητους.

Το διεθνούς φήμης μοντέλο, Στέλιος Νιάκαρηςπου η καμπάνια Versace με την Kate Moss ήταν σταθμός στην καριέρα του, έξανε  μα σπάνια κοινή έξοδο με τη σύντροφό του για να γιορτάσουν την επέτειο της γνωριμίας τους. 


Ο Στέλιος Νιάκαρης  επέλεξε τo ολοκαίνουριο Enola Restaurant που λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό στον τρίτο όροφο του κτιρίου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και άφησε τον  γνωστό σεφ Θάνο Κουλτούκη να ετοιμάσει ένα γεύμα έκπληξη για εκείνον και την αγαπημένη του Αλεξία Πουλαρίκα. Τα έφαγαν ; Καρδιές γαλλικής σαλάτας με σύγκλινο Μάνης, σφυρίδα με κρέμα σελινόριζας,  σκορπίνα μπουρδέτο με φρυγανισμένο ψωμί, ενώ αντάλλαξαν ευχές με γαλλική σαμπάνια. Λίγο πριν αποχωρήσουν από το εστοατόριο, ο Στέλιος Νιάκαρης της έκανε δώρο μια αλυσίδα με μια χρυσή καρδιά για το λαιμό , λέγοντας της πως είναι η καρδιά του.

Οικογένεια 

Το ζευγάρι ζει κάτω από την ίδια στέγη εδώ και τρία χρόνια όχι μόνοι τους. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΟΝΤΙΜΕ  ζουν μαζί με τα δυο παιδιά της Αλεξίας, τον δεκάχρονο Γιάννη και την εφτάχρονη Αλεξάνδρα, που έχει αποκτήσει από το πρώην σύντροφο της. Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως ο Στέλιος Νιάκαρης είναι σαν πατέρας τους αφού όχι μόνο τα λατρεύει αλλά  μιλώντας για αυτά τα αποκαλεί «παιδιά» του «Νιώθω πατέρας και είναι υπέροχο θα έκανα τα πάντα για τα παιδοά μου» λέει στους κοντινούς  του ανθρώπου. Η Αλεξία με την οποία γνωρίζεται από τα εφηβικά τους χρόνια, είναι πολύ περήφανη που  μπήκε στη ζωή της ο Στέλιος Νιάκαρης  και έχει τόση αγάπη να δώσει καθώς με τον πατέρα των παιδιών της δεν έχει επαφή.

«Επίσης βρήκα τον ιδανικό άνθρωπο. Είμαι πονεμένος γιατί εγώ δεν έχω τους γονείς μου. Νιώθω τραυματισμένος γιατί δεν περίμενα να τους χάσω. Δεν μπορώ και δεν θέλω να τους ξεχάσω. Νιώθω πολύ πιο δυνατός πλέον, δεν νιώθω εύθραυστος. Ευτυχώς που κάνω αυτή τη δουλειά και τα μαλακώνει όλα» ανέφερε επίσης ο Μιχάλης Σαράντης.