Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην κάμερα του Love It και αναφέρθηκε μεταξύ, άλλων για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον σύντροφο της, τις ετοιμασίες του γάμου.

Το μοντέλο αρχικά αποκάλυψε πως θα παντρευτεί και το νυφικό της θα είναι έτοιμο σε περίπου ένα μήνα: «Δεν θα έβαζα κάτι λιγότερο από την Άρτα και τα Γιάννενα» και συνέχισε: «Συζητάμε για την ίδια εκκλησία που μου έκανε πρόταση γάμου, στον Άγιο Αιμιλιανό στο Πόρτο Χέλι. Δεν έχουμε ακόμα κλείσει ημερομηνία, αλλά θέλουμε εντός του επόμενου μήνα να γίνει. Το παιδί είναι στα άμεσα σχέδιά μας.» αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν είναι έγκυος.

«Κουμπάρα μου θα είναι η παιδική μου φίλη, Χρυσηίδα, αλλά αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα με το παλιό και νέο ημερολόγιο και πολύ αναστατώθηκα. Η Ιωάννα Τούνη θα μπορούσε να είναι κουμπάρα αλλά ήθελα ένα άτομο που έχουμε περάσει πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μου μαζί», δήλωσε επίσης.

Πώς έγινε η πρόταση γάμου;

«Ήμουν γυρισμένη αλλού και όταν γύρισα τον είδα να γονατίζει. Νόμιζα ότι έσκυψε για τα κορδόνια του. Με το που βλέπω το κουτί κατάλαβα, αλλά δεν μου έκανε πρόταση. Πήγε να μου βάλει αμέσως το δαχτυλίδι και τον σταμάτησα. Του είπα “ώπα ρε κουμπάρε, δεν θα με ρωτήσεις και τίποτα;” », είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Στον σύντροφό μου με γοητεύει ότι είναι ένα πολύ όμορφο και καθαρό αρσενικό» είπε.

Αποκάλυψε δε ότι τον σύντροφό της τον λένε Δημήτρη, ότι είναι πολύ καλός φίλος του Δημήτρη Αλεξάνδρου και ότι μετά τον γάμο θα λέγεται «Δήμητρα Αλεξανδράκη Κων…».

Για τη σχέση της Ιωάννας Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου είπε ότι «Άμα σου αποκαλύψω το χρονικό της σχέσης τους θα κλείσουμε σπίτια. Ζούνε τον έρωτά τους».

Είναι 2 φορές βαπτισμένη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει βαπτιστεί 2 φορές μέχρι τώρα. Την πρώτη φορά την βάπτιση την έκανε «ψεύτικος» παπάς. Ωστόσο, τώρα με τον γάμο της θα χρειαστεί να βαπτιστεί και τρίτη φορά καθώς ο γάμος θα γίνει με το παλιό ημερολόγιο.