Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 9/1 για κάθε ζώδιο.

Διαβάστε ακόμα: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη 9 Ιανουαρίου

Κριός 21/3 - 20/4

Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που θα φέρει παρεξηγήσεις, μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για ένα συνεργάτη ή μια κατάσταση που σε προβληματίζει, γιατί θα κάνεις λάθος. Μην κλείσεις σήμερα εμπορική συμφωνία. Αν είσαι δεσμευμένος, μια απογοήτευση από το ταίρι σου θα την έχεις, ενώ, αν είσαι ελεύθερος, πρόσεξε πολύ μια νέα γνωριμία.

Ταύρος 21/4 - 20/5

Να προσέξεις παρορμητικές διαθέσεις που μπορεί να προκαλέσουν προστριβές στη δουλειά σου. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και σκέφτεσαι κινήσεις που μπορεί να έχουν σημαντική απόδοση, αν κάνεις σοβαρό σχεδιασμό. Αν είσαι δεσμευμένος, υπάρχει ρομαντισμός. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να τολμήσεις μια επανασύνδεση, όσο υπάρχει πάθος.

Δίδυμοι 21/5 - 20/6

Θα γίνεις εσωστρεφής γιατί κάποια τραύματα του παρελθόντος θα έρθουν στην επιφάνεια και θα είσαι ευάλωτος. Από την άλλη, θα έχεις όρεξη για δουλειά και θα κάνεις σχέδια για το πώς ακριβώς θα κινηθείς, ώστε να ξεκινήσεις κάτι που θέλεις πολύ. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου παίρνει πρωτοβουλίες. Αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις κάτι νέο.

Καρκίνος 21/6 - 22/7

Η επαγγελματική σου ζωή παρουσιάζει διακυμάνσεις, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται ανάλογα. Μη γίνει όμως η άσχημη διάθεσή σου αιτία να συγκρουστείς με τους ανωτέρους σου στη δουλειά, γιατί αυτό θα σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν είσαι δεσμευμένος, μην απομακρύνεσαι από το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις όρεξη για φλερτ. Νιώθεις μετέωρος και ανασφαλής.

Λέων 23/7 - 22/8

Έχεις ανάγκη να ασχοληθείς με την εικόνα σου, γιατί νιώθεις ότι έχεις παραμελήσει τον εαυτό σου. Ωστόσο, στρέφεις την προσοχή σου και στη δουλειά σου με υπευθυνότητα για να εκπληρώσεις τους στόχους σου. Μάλιστα, μπορεί να γίνεις πολύ σκληρός για να το πετύχεις. Αν είσαι αδέσμευτος, το ταίρι σου σε ακολουθεί, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε γεμίζει αισιοδοξία.

Παρθένος 23/8 - 22/9

Θα έρθουν στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα στη δουλειά σου και αυτό θα σου προκαλέσει άγχος. Δες τα πράγματα ψύχραιμα και πάρε αποφάσεις που θα σε βγάλουν κερδισμένο. Έχεις δουλέψει καλά στο παρελθόν, οπότε μη φοβάσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, θα ανανεώσεις τους όρκους αγάπης με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, αποζητάς συναισθηματική σταθερότητα.

Ζυγός 23/9 - 22/10

Η μέρα είναι κατάλληλη για να πάρεις πρωτοβουλίες στη δουλειά σου και να αποκομίσεις κέρδος από εκεί που δεν το περιμένεις. Μη γίνεσαι εγωκεντρικός και φρόντισε να ευχαριστήσεις και τους συνεργάτες σου για να μην ενοχληθούν. Αν είσαι δεσμευμένος, το πάθος απογειώνει τη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα διεκδικήσεις ένα πρόσωπο και θα υπάρξει ανταπόκριση.

Σκορπιός 23/10 - 21/11

Θα παρουσιαστούν εμπόδια στις συνεργασίες σου και θα κληθείς να τα αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και σύνεση. Μην κλειστείς στον εαυτό σου και προσπάθησε να είσαι θετικός με τους συνεργάτες σου. Μη μεταφέρεις τα προβλήματα της δουλειάς στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν θέλεις σχέση. Νιώθεις κουρασμένος και σκέφτεσαι γνωριμίες που σε πλήγωσαν.

Τοξότης 22/11 - 21/12

Θα είσαι μέσα στο άγχος κι αυτό ίσως γίνει αιτία να τσακωθείς με συνεργάτες σου. Να ελέγξεις τα νεύρα σου και να συζητήσεις ψύχραιμα τα προβλήματα, αλλιώς θα είναι σε βάρος σου. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις τάσεις φυγής που κάνουν το ταίρι σου να θυμώνει. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες και φλερτάρεις απλώς για το παιχνίδι.

Αιγόκερως 22/12 - 19/1

Έχεις απωθημένα που θα γίνουν αιτία να τσακωθείς με συνεργάτες σου κι αυτό θα επηρεάσει τη δουλειά σου. Σκέφτεσαι πολύ τα οικονομικά σου, που είναι σε κάμψη, κι αυτό ρίχνει περισσότερο την ψυχολογία σου. Ηρέμησε και θα τα καταφέρεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι επικριτικός με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μη γίνεσαι απόλυτος σε μια νέα γνωριμία.

Υδροχόος 20/1 - 18/2

Έχεις αισιοδοξία και πιστεύεις στον εαυτό σου. Έτσι θα κάνεις κάποιες κινήσεις για να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν επαγγελματικά. Η δουλειά σου πάει καλά - και αν είσαι προσεκτικός θα πάει ακόμα καλύτερα. Αν είσαι δεσμευμένος, εντυπωσιάζεις το ταίρι σου με την πρωτοτυπία σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ένα πρόσωπο από το παρελθόν σε διεκδικεί. Προχώρα.

Ιχθύες 19/2 - 20/3

Πρόσεξε να μη θυσιάζεις την ευαισθησία σου στο βωμό μιας πρόσκαιρης επιτυχίας. Τα έχεις καταφέρει καλά και θα τα πας ακόμα καλύτερα αν επικεντρωθείς στους στόχους σου και δεν εγκλωβιστείς σε μαύρες σκέψεις. Έχεις φιλοδοξίες. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι ψυχρός με το ταίρι σου, γιατί θα τσακωθείτε. Αν είσαι αδέσμευτος, αυτή την περίοδο δεν θέλεις έρωτες.