O Αλέξανδρος Μαρτίδης συγκίνησε μιλώντας στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και στον Τάσο Ιορδανίδη, όταν αναφέρθηκε στη δύσκολη γέννα της συντρόφου του.

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης περιέγραψε πως μόλις γεννήθηκε η κορούλα του, ήταν μελανιασμένη και δεν έκλαψε αμέσως, με τους γιατρούς να θέλουν να τον βγάλουν από την αίθουσα τοκετού.

«Θυμάμαι ότι η σύντροφος μου δεν χαλάρωνε εύκολα για να βγει το παιδί και το παιδί, αντί να είναι μπρούμυτα, ήταν ανάσκελα και έβγαινε με το κεφάλι. Βγαίνει το παιδί και με το που βγαίνει, δεν κλαίει. Ήταν μελανιασμένο», είπε αρχικά ο ηθοποιός από τη «Γη της Ελιάς».

«Θυμάμαι ότι βάρεσαν συναγερμό γιατί μπήκαν και άλλοι μέσα και μου είπαν “πρέπει να βγείτε έξω”. “Δεν υπάρχει περίπτωση, κάντε τη δουλειά σας, εδώ θα μείνω” τους απάντησα.

Ήμουν σε αυτόν τον ήρεμο τόνο. Κράταγα την σύζυγο μου και της έλεγα “μην φοβάσαι, όλα θα πάνε καλά” ενώ εγώ ήθελα να πεθάνω εκείνη την ώρα.

Με το που ακούω το πρώτο της κλάμα, τρέχω εκεί, την βλέπω και νομίζω ότι… θα γίνει 18 και θα έχω την ίδια συγκίνηση πάντα για αυτή την ημέρα. Ήταν η ομορφότερη ημέρα της ζωής μου.

Το πρώτο της κλάμα, το στοματάκι της, τα ματάκια της, το πρώτο της μπάνιο που της έκανα γιατί τους είχα ζητήσει πως ήθελα να το κάνω εγώ» πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Μαρτίδης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ.