Ολοκληρώθηκε η διαδικασία παράδοσης – παραλαβής των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής  του Δήμου Αθηναίων και του Δημάρχου Χάρη Δούκα. Τον όρκο να υπηρετήσει έντιμα και ευσυνείδητα την πόλη και τους πολίτες της Αθήνας έδωσε το πρωί της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου, ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας και η νέα Δημοτική Αρχή από τη δημοτική αγορά Κυψέλης όπου έγινε η τελετή ορκωμοσίας τους.

Ο Χάρης Δούκας από την κατάμεστη αίθουσα του κτιρίου από εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας και πλήθος αυτοδιοικητικών,ζήτησε ενότητα και συνεργασία για να ανταποκριθεί η νέα Δημοτική Αρχή στην εμπιστοσύνη των πολιτών με «κοινωνική ενσυναίσθηση και αποτελεσματικότητα". 

Διαβάστε επίσης: Δήμαρχος Αθηναίων ορκίστηκε ο Χάρης Δούκας: "H Αθήνα μπορεί και πρέπει να αλλάξει" - Ποιοι έδωσαν το "παρών" (Εικόνες)

Ο Χάρης Δούκας έφτασε στον χώρο της ορκωμοσίας έχοντας στο πλευρό του, τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα το ζευγάρι φαίνεται να έχει αρραβωνιαστεί πρόσφατα.

Η μελαχρινή καλλονή επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο φόρεμα με ένα μαύρο πανωφόρι.

0018_GEORGIA_POLITANOY_28122023


Στο πλευρό του Χάρη Δούκα σε όλη την διάρκεια των εκλογών

Η Γεωργία καθ’ όλη τη διάρκεια των εκλογών στάθηκε διακριτικά βράχος στο πλευρό του νέου δημάρχου Αθηναίων. Γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου 1995 στο Μαρούσι Αττικής. Εισήλθε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2013, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών ενώ το 2019 συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης με τίτλο «Energy: Strategy, Law and Economics».

1a
1b