Καλεσμένος στην εκπομπή, ΠΟΠ Μαγειρική, βρέθηκε ο Αντώνης Λουδάρος και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν του αρέσει η φέτα.

Ο ηθοποιός, Αντώνης Λουδάρος παραδέχτηκε ότι δεν είχε σκεφτεί ποτέ μικρός ότι θα ασχοληθεί με την υποκριτική, παρότι όλοι οι υπόλοιποι το είχαν εντοπίσει από την παιδική του ηλικία.

«Δεν τρώω φέτα και ελιές. Αλλά τυρόπιτα τρώω! Έχω τραύμα από μικρός. Ο αδελφός μου μού έλεγε “φάε φέτα, φάε φέτα” και επειδή του είχα σπάσει τα νεύρα, για να με εκδικηθεί μου έτριψε τη φέτα στη μούρη.

Και από τότε μου έχει μείνει τραύμα. Δεν το έχω δουλέψει αυτό και δεν θέλω κιόλας. Μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτή, εξάλλου την τρώω στην τυρόπιτα», είπε ο Αντώνης Λουδάρος.

Λουδάρος: «Είναι μωρέ με τα καλά τους;»


«Δεν ονειρευόμουν ότι θα γίνω ηθοποιός. Μου άρεσαν τα ποιήματα και τα τραγούδια που κάναμε στις γιορτούλες στο σχολείο και έλεγαν στη μαμά μου ότι “Μαρία, θα γίνει ηθοποιός είναι καταπληκτικός”.

Και εγώ λέω τι εννοούν; Σαν αυτούς που έβλεπα στον κινηματογράφο; Γιατί έβλεπα Βασιλειάδου, Αυλωνίτη. Και έλεγα “μωρέ τι λένε; Είναι με τα καλά τους;”.

Και τώρα μου φαίνεται κάπως περίεργο. Είναι το επάγγελμά μου, το αγαπώ πάρα πολύ αλλά λέω καμιά φορά “μωρέ έγινα ηθοποιός;”. Να μην χάνουμε το παιδί που έχουμε μέσα μας!», κατέληξε ο Αντώνης Λουδάρος.