Τους Μέμο Μπεγνή, Αντώνη Λουδάρο και Τάνια Τρύπη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» με αφορμή τη συμμετοχή τους στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην στοά Σπυρομηλιού, στο «City link», από τις 16 - 31/12/2023

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί μίλησαν για τη συνεργασία έκπληξη και τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχουν δεχτεί.

Δεν ανήκω σε κλίκες

«Με ενδιαφέρει πολύ να κάνω τηλεπαιχνίδι, έχω φτάσει πολλές φορές, πολύ κοντά», είπε ο Μέμος Μπεγνής.

Θα έλεγα "ναι" στην παρουσίαση

«Δε θα έλεγα ποτέ "ναι" σε κάποιο ριάλιτι ή μουσικό σόου. Μου έχουν γίνει προτάσεις. Θα έλεγα "ναι" στην παρουσίαση με δικούς μου ορούς. Δε μου αρέσει η "κιτρινίλα" και το κουτσομπολιό. Τηλεοπτικά, ούτε το κουτσομπολιό μου αρέσει, ούτε το πάνελ μου αρέσει, το θεωρώ ανούσιο αυτό που συμβαίνει».

Δεν ανήκω σε κάποιο "κύκλωμα" ή σε "κλίκες"

«Θα ήθελα να υπάρχει μία εκπομπή πιο μορφωτική, πιο επίπεδου, όχι να ασχολούμαστε τι λέει ο ένας και ο άλλος. Έχω δεχτεί "πυρά" για τις απόψεις μου. Δε με αφορά, γιατί έτσι είμαι, δεν ανήκω σε κάποιο "κύκλωμα", σε "κλίκες" και μου έχει κοστίσει η κριτική που δέχομαι», συμπλήρωσε ο Μέμος Μπεγνής.

Αντώνης Λουδάρος: Δεν είχα ποτέ σκοπό να παντρευτώ

«Το 2023 ένιωσα πολύ μοναξιά. Με ζόρισε, άλλα ταυτόχρονα μου άρεσε», αναφέρει ο Αντώνης Λουδάρος.

«Η προσωπική ζωή μου πηγαίνει παράλληλα με τη δουλειά, με τα ‘πάνω και τα κάτω τους’. Δεν είχα ποτέ σκοπό να παντρευτώ, ούτε έφτασα κοντά σε γάμο. Είμαι "γεροντοπαλίκαρο", είμαι ωραιότατα 55».

Για την τηλεόραση:

«Θα ήθελα να κάνω και πάλι τηλεοπτική παρουσίαση. Έχω δεχτεί πρόταση για εκπομπή μαγειρικής, μπορεί να γίνει. Έχω κάνει μία συνάντηση για το YFSF. Η πρόταση ήταν απρόσμενη και "γαργαλιστική"» συμπλήρωσε ο Αντώνης Λουδάρος.

Τάνια Τρύπη: Μου έχει γίνει πρόταση για παρουσίαση

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και η Τάνια Τρύπη.

«Μου αρέσει αυτό το άνοιγμα που έχει γίνει στην τηλεόραση σε ό,τι αφορά τις σειρές. Στο παρελθόν, μου είχε γίνει τηλεοπτική πρόταση για παρουσίαση αλλά δε μου ταίριαζε» τόνισε η Τάνια Τρύπη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: