Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 3/01 για κάθε ζώδιο.

Κριός 21/3 - 20/4
Το μυαλό σου είναι ακόμα στις γιορτινές μέρες και δεν έχεις όρεξη ν’ ασχοληθείς με τη δουλειά σου. Θέλεις να διασκεδάσεις λίγο ακόμα και αφαιρείσαι. Να προσέξεις, γιατί μπορεί να κάνεις κάποιο λάθος στη δουλειά σου. Μια εξόρμηση στην ύπαιθρο με το ταίρι σου θα την κάνεις, ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις πληθώρα γνωριμιών. Διάλεξε.

Ταύρος 21/4 - 20/5
Θα έχεις εμπόδια στην καθημερινότητά σου και αυτό θα σε εκνευρίσει. Από το μεσημέρι και μετά καταφέρνεις να βρεις τις ισορροπίες. Να προσέξεις γιατί κάποια καθήκοντα που θα σου ανατεθούν τώρα θέλουν αλλαγή του προγραμματισμού σου. Είναι απαραίτητο να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η γοητεία σου έλκει σαν μαγνήτης.

Δίδυμοι 21/5 - 20/6
Οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν έρχονται πάλι στο προσκήνιο και σου δημιουργούν άγχος. Μην προσπαθήσεις να τα λύσεις όλα μαζί. Μην το αφήσεις για αργότερα γιατί θα εμπλακούν κι άλλα πρόσωπα. Αν είσαι δεσμευμένος, να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μέσα από μια φιλική συντροφιά ανακαλύπτεις μια νέα ιδανική ερωτική συντροφιά.

*Διαβάστε εδώ: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου

Καρκίνος 21/6 - 22/7
Σήμερα θα ξεκαθαρίσεις κάποιες σχέσεις σου σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Όσο και να το αποφύγεις, οι συγκυρίες θα σε οδηγήσουν να το κάνεις καθώς καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να έχεις στο πλάι σου διπρόσωπα άτομα εν γνώσει σου. Θα πληγωθείς. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι όλο ρομαντισμό. Αν είσαι αδέσμευτος, έρχεται νέα γνωριμία.

Λέων 23/7 – 28/8
Θα ασχοληθείς αποκλειστικά με τα νέα οικονομικά σου σχέδια, που θα τα βάλεις μπροστά. Θα διεκδικήσεις στη δουλειά σου αυτό που αξίζεις ενώ μια προαγωγή είναι σχεδόν βέβαιη. Έτσι θα απαλλαγείς και από το πολύ άγχος για τα οικονομικά σου. Ο έρωτας «πανηγυρίζει» αν είσαι δεσμευμένος, ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε απογειώνει.

Παρθένος 23/8 - 22/9
Το πρωί θα έχεις αρκετό άγχος, αλλά από το απόγευμα και μετά θ’ αρχίσεις να τακτοποιείς κάποιες οικονομικές υποθέσεις σου. Νιώθεις πως πρέπει να αποτραβηχθείς στο παρασκήνιο για να δεις ποιοι σε εκτιμούν και να καθορίσεις τη στάση σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι ανασφαλής, ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, μην επιτρέψεις επανασύνδεση. Θα το μετανιώσεις.

Ζυγός 23/9 - 22/10
Θα κλείσεις κύκλους από παλαιότερες καταστάσεις που σε προβληματίζουν, ειδικά με έναν συνεργάτη σου που σου έχει κάνει νερά. Να είσαι αποφασιστικός αλλά όχι νευρικός γιατί αυτό μπορεί να προκαλέσει μεγάλο καβγά και δεν σε συμφέρει. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις πάση θυσία την αποκλειστικότητα, ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, θέλεις να γείρεις σε μια αγκαλιά.

Σκορπιός 23/10 - 21/11
Θα κλειστείς στον εαυτό σου γιατί θα αντιμετωπίσεις κάποιες εριστικές συμπεριφορές από πρόσωπα που δεν το περίμενες. Να είσαι ψύχραιμος και θα βρεις λύσεις για κάτι που θα γίνει ξαφνικά ανατρέποντας το πρόγραμμά σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι αρνητικός. Χαμογέλα. Αν είσαι αδέσμευτος, ένας έρωτας επιστρέφει και σου υπενθυμίζει ότι έχετε ανοιχτούς
λογαριασμούς.

Τοξότης 22/11 - 21/12
Η νέα χρονιά σε βρήκε ανανεωμένο και περισσότερο αποφασισμένο να πετύχεις ό,τι καλύτερο στη δουλειά σου. Βάζεις μπροστά νέα σχέδια και πιστεύεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει. Μην αφήσεις κανέναν να σου χαλάσει αυτή τη διάθεση. Αν είσαι δεσμευμένος, το πάθος σού δίνει περισσότερη δύναμη, ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε συναρπάζει.

Αιγόκερως 22/12 - 19/1
Έχεις κάνει καλό προγραμματισμό, οπότε έρχεσαι όλο πιο κοντά σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις για την επαγγελματική σου ζωή. Να προσέξεις μήπως λόγω νευρικότητας κάνεις κάποιο λάθος που θα σου κοστίσει στην τσέπη σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μην εγκλωβιστείς σε υποψίες για το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα προβληματιστείς με την επιστροφή ενός προσώπου.

Υδροχόος 20/1 - 18/2
Αν και είσαι πολύ φιλελεύθερος, θα νιώσεις σήμερα την ανάγκη για ισορροπία και συντροφικότητα. Να προσέξεις γιατί με την υπεραισιοδοξία σου και την ανυπομονησία σου μπορεί να κάνεις λάθη στη δουλειά σου. Ένας τσακωμός με το ταίρι σου μπορεί να σημαίνει οριστική διάλυση, ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου. Σκέψου.

Ιχθύες 19/2 - 20/3
Αποφασίζεις να γίνεις πιο δυναμικός και να πάρεις πρωτοβουλίες στη δουλειά σου που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην οικονομική σου ανάκαμψη. Αν είσαι δεσμευμένος, προσοχή στα συναισθηματικά σου σκαμπανεβάσματα, ενώ, αν είσαι αδέσμευτος, να είσαι επιφυλακτικός γιατί ίσως δημιουργήσεις ένα ψεύτικο σκηνικό και πληγωθείς.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» στις 3/01/2024