Με αφορμή τη συνέντευξη της Κατερίνας Γερονικολού στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» που μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, η Φλορίντα Πετρουτσέλι προχώρησε και εκείνη σε μια προσωπική εξομολόγηση για τον μπαμπά της που έχασε πριν 25 χρόνια.

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Γερονικολού - "Δεν θα γίνει γάμος με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη" (Βίντεο)

Μπήκα γι λίγο στη θέση της

«Μου θύμισε τον εαυτό μου και μπήκα λίγο στη θέση της, με αυτό που είπε για τον μπαμπά της, ότι θα ήθελε να τον είχε και να πάνε μαζί να δούνε την ταινία. Όταν περνούν πολλά χρόνια, εμένα τουλάχιστον μου έχει συμβεί, να το σκέφτομαι σε πολύ συγκεκριμένες περιστάσεις, όπως όταν παντρεύτηκα», ανέφερε αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Προσπάθησα να το ξεχάσω

«Είναι κάτι που έχω προσπαθήσει να το ξεχάσω, ίσως από άμυνα, να το κάνω delete από το μυαλό μου. Η Κατερίνα προσπαθεί αυτή την ανάμνηση να την κρατάει ζωντανή. Έχω θάψει μέσα μου την απώλεια του πατέρα μου, δεν μιλάω γι’ αυτό» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.


Θυμάμαι τη φωνή του μπαμπά μου

«Τη θυμάμαι τη φωνή του μπαμπά μου, αλλά έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που τον έχασα. Όταν κάνεις οικογένεια και παιδιά, είναι κάτι που θέλεις να περάσεις σαν ανάμνηση στα παιδιά σου, αλλά όταν έχει συμβεί τόσο νωρίς δεν έχεις και την ικανότητα να το περάσεις γιατί ήσουν κι εσύ παιδί. Τη μυρωδιά και τη φωνή είναι πολύ δύσκολα να τα περάσεις και κατ’ αρχάς να τα θυμηθείς» είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: