Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λίγες εβδομάδες μετά την βάφτιση του γιου της, μίλησε για την μητρότητα, τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο αλλά και τις δυσκολίες που είχε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν η πρώτη καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη νέα σεζόν στο «The 2Night Show».

Η παρουσιάστρια, λίγες εβδομάδες μετά την βάφτιση του γιου της, μίλησε για την μητρότητα, τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο αλλά και τις δυσκολίες που είχε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Έπρεπε να είμαι σε πλήρη ακινησία

«Έπρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση στον 8ο μήνα, δεν το ‘χω πει ποτέ. Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι πρέπει να είμαι σε πλήρη ακινησία και ότι μπορεί να γεννήσω τα επόμενα 24ωρα», ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Έπρεπε να πάρουμε δείγμα

«Το πιο δύσκολο ήταν ότι έπρεπε να μπω σε μία διαδικασία εξετάσεων που έπρεπε να περάσουν 14 μέρες για να βγουν τα αποτελέσματα. Ο γιατρός μου είπε ότι έχει δει κάτι και ότι έπρεπε να πάρουμε δείγμα για να δούμε τα αποτελέσματα. Του λέω: “ποιο είναι το κακό σενάριο;” Μου λέει: “να μην κρατήσεις το παιδί”. Έπαθα σοκ», εξομολογείται αμέσως μετά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Περίμενα τα αποτελέσματα σε άθλια κατάσταση

«Περίμενα 14 ημέρες για τα αποτελέσματα και ήμουν σε άθλια κατάσταση. Έλεγα στον Βασίλη: “δεν μας παίρνει ο γιατρός, μάλλον δεν θέλει να μας πει την αλήθεια”. Τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τα πήρα εκεί από το άγχος και τη στεναχώρια, συνολικά πήρα 30 κιλά», ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Δεν ήταν μπροστά κάποιοι άνθρωποι για να τα λένε όλα αυτά

Στις φήμες και τα σχόλια που συνοδεύουν την τηλεοπτική της πορεία απαντά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια που βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα του «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων μίλησε για το παρελθόν, καθώς και για τα διάφορα σχόλια που ακούει κατά καιρούς για την ίδια.

Καλό είναι να αφήνουμε το παρελθόν στην ησυχία του

«Το παρελθόν είναι γεγονότα που συνέβησαν κάποια άλλη δεδομένη στιγμή. Καλό είναι να το σεβόμαστε, να το αγαπάμε, να το αγκαλιάζουμε και να το αφήνουμε στην ησυχία του. Και για τους άλλους μιλάω», ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Άνθρωποι που δεν γνωρίζουν βάζουν σάλτσες

«Δεν υπήρχε κάποιο βιβλίο, κάποιο εγχειρίδιο που να σου λέει ότι όλα θα τα κάνεις τέλεια. Καλό είναι λοιπόν άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη να μη βάζουν σάλτσες. Ξέρεις, ακούω τόσα πράγματα και τώρα που έχουν περάσει και τόσα χρόνια το θεωρώ και λίγο άστοχο όλο αυτό», συμπληρώνει η παρουσιάστρια.

Σκασίλα μας τώρα τι έγινε τότε

«Μεγαλώνεις, αναθεωρείς, αλλάζεις. Σκασίλα μας τώρα τι έγινε τότε με το ένα και με το άλλο. Ακούω και βλακείες, τις προάλλες άκουσα ότι τότε λέει βαφτίστηκε παρουσιάστρια στο Βόρειο Αιγαίο. Ακούω πάρα πολλά.

Δεν ήταν μπροστά για να τα πουν

Κατ’ αρχάς δεν ήταν μπροστά κάποιοι άνθρωποι για να τα πουν όλα αυτά. Τους ευχαριστώ που βάζουν αυτές τις πινελιές στην πορεία μου», επισημαίνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ακούω διάφορα αλλά λυπάμαι, δεν ήξεραν

«Λένε ότι ήξεραν τι έγινε και πώς έγινε. Ακούω διάφορα αλλά λυπάμαι, δεν ήξεραν», καταλήγει στην τοποθέτησή της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ παραδέχεται πως η τηλεοπτική της επιστροφή είναι κάτι που σκέφτεται όμως ταυτόχρονα την προβληματίζει.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Φλορίντα Πετρουτσέλι για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Έκανε λάθη και ήμουν μάρτυρας»