Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας, την Παρασκευή, στην κάμερα του Πρωινού και την δημοσιογράφο Φαίη Φώτου στον ΑΝΤ1.

Μέσα σε όλα, δε, ο δημοφιλής ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας, αναφέρθηκε στις αναμνήσεις που έχει από την παιδική του ηλικία για τις γιορτές αλλά και στο ενδεχόμενο να τον δούμε τη νέα χρονιά… γαμπρό!

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα

Ειδικότερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θυμάμαι με αγάπη τα Χριστούγεννα της παιδικής μου ηλικίας που ζούσε ακόμα ο μπαμπάς μου, γιατί έφυγε πολύ νωρίς. Τα θυμάμαι γιατί πηγαίναμε έξω και βγάζαμε φωτογραφίες με κάτι τεράστιος Άγιους Βασίληδες, περιμέναμε στις κάλτσες κάτω από το δέντρο τι θα αφήσει ο Άγιος Βασίλης».

«Θυμάμαι που η μαμά μου πήγαινε στο παράθυρο, εμείς λέγαμε «που είναι ο Άη Βασίλης» και μας απαντούσε «δεν τον προλάβατε, δεν τον προλάβατε, έφυγε! Να, να εκεί μακριά». Κάναμε εμείς έτσι αλλά δεν τον βλέπαμε. Έπαψα να πιστεύω σε όλα όταν πέθανε ο μπαμπάς μου, γύρω στα 12 – 13 ήμουν, είπα μέσα μου ότι όλα αυτά είναι ένα ωραίο παραμύθι το οποίο όμως είναι ωραίο να το ζούμε και το συνέχισα», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Θα μπορούσαμε από την καινούργια χρονιά να σε δούμε και γαμπρό;» ρώτησε η ρεπόρτερ με τον ηθοποιό να αποκρίνεται ως εξής. «Εμένα; Όχι, με τίποτα. Εάν έκανα σύμφωνο συμβίωσης με κάποιον άνθρωπο, ναι θα το έκανα. Να πάω όμως εγώ σε δημαρχεία και εκκλησίες, με τίποτα. Είναι εντελώς έξω από εμένα, από τον χαρακτήρα μου, δεν μου αρέσει καθόλου», κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας.