Ο θάνατος του Βασίλη Καρρά έχει βυθίσει στη θλίψη όλη την Ελλάδα, με τη Θεσσαλονίκη να ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει σήμερα τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή.

Η σορός του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα σήμερα, Τρίτη 26/12, από τις 10:00 έως τις 16:00, στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας και η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα.

Στις 12:00 της Τετάρτης 27/12, θα πραγματοποιηθεί η ταφή του στη γενέτειρά του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

*Διαβάστε εδώ: Βασίλης Καρράς: Το λαϊκό προσκύνημα, το τριήμερο πένθος στην εστίαση και το "αντίο" στον άρχοντα της νύχτας από τις μεγάλες πίστες

Με τα τραγούδια του, ο Βασίλης Καρράς σημάδεψε γενιές και γενιές. Άνθρωποι όλων των ηλικιών πήγαν στα κέντρα που τραγουδούσε για να τραγουδήσουν μαζί του επιτυχίες όπως το «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις», τη «Νύχτα ξελογιάστρα», το «Γύρισε» και πολλά άλλα τραγούδια, συνώνυμα της νύχτας και της διασκέδασης.


Η μάχη που έδωσε ο Βασίλης Καρράς

Τους τελευταίους μήνες της ζωής του αντιμετώπισε πολλά προβλήματα υγείας.

Όπως είχε γίνει γνωστό προς το τέλος του 2022, είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Τον Μάρτιο του 2022, ο Βασίλης Καρράς είχε αντιμετωπίσει πάλι ένα σοβαρό θέμα υγείας.

Είχε διακομιστεί εκτάκτως στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ύστερα από έντονους πόνους στο στομάχι, ενώ τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο.

Ωστόσο, το χτύπημα του κοροναϊού, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο οργανισμός του ήταν αδύναμος από τον καρκίνο, στάθηκαν μοιραία, με τον λαϊκό τραγουδιστή να φεύγει από τη ζωή την παραμονή Χριστουγέννων, σε ηλικία 70 ετών.